Primecook - Pannenset Maria, 2 koekenpannen van Ø 24 en 28 cm met deksel

SET-Maria

De Maria koekenpannenset bestaat uit twee de twee populairste koekenpannen met antiaanbaklaag, resp. 24 en 28 cm in diameter met bijbehorende glazen deksels, inclusief de nieuwe ECOSHIELD coating zonder PTFE, PFOA en NIKKEL. Deze speciale coating maakt het mogelijk om de smaak van voedsel te verbeteren en het gebruik van oliën of vetten tijdens het koken te verminderen - 100% NIET-GIFTIG, zeer goed bestand tegen krassen, waardoor uitstekende prestaties worden gegarandeerd, zelfs bij hoge temperaturen. De harde coating wordt niet zacht onder invloed van hoge temperatruren, behoudt zijn slijtvastheid en geeft geen giftige dampen af. Deze koekenpannenset met gifvrije en duurzame pannen vormen het beste alternatief voor teflon antiaanbakpannen.

Deze duurzame starterset is ook verkrijgbaar in gepersonaliseerde uitvoering. U geeft een tekst naar keuze in en wij zorgen voor een veilige, slijtvaste bedrukking. Zo heeft u een uniek cadeau in handen voor een huwelijk, een verjaardag, voor Valentijnsdag, Kerstmis, vaderdag of moederdag.

Bespaar 10%!

157,30 incl. BTW 139,90 incl. BTW

De koekenpannen uit deze koekenpannenset Maria zijn geschikt voor alle kookoppervlakken: inductie, gas, elektrisch, glaskeramiek en de oven (tot 230°C). 

Ze zijn eenvoudig en snel schoon te maken, zijn gemaakt van 100% recyclebaar aluminium en hebben een ergonomische, geklonken roestvrijstalen handgreep die een stabiele grip garandeert en het risico op brandwonden elimineert. De dikke silionen bescherming is hittebestendig en voorkomt verbranden. De pannen zijn niet zwaar en goed hanteerbaar.

De twee deksels van de koekenpannenset zijn voorzien van een ventiel en een praktische knop met lepelhouder die keukengereedschap vasthoudt tijdens het koken, zodat je werkoppervlakken schoon blijven. Ze passen perfect bij alle pannen van de Primecook Smeralda-lijn.

De producten in deze pannenset zijn volledig in Italië zijn ontworpen en vervaardigd op de meest milieuvriendelijke wijze. In geen enkele Primecook pannenset zult u chemische bestanddelen tegenkomen. De pannen zijn gegarandeerd PFAS-vrij.

Technische specificaties

Artikelnummer
SET-Maria
Artikel EAN nummer
7428470837750