Primecook - Pannenset Teresa - steelpan Ø 20cm - koekenpan Ø 28cm met deksels

SET-Teresa

Pannenset Teresa bestaat uit een steelpan van 20 cm en een koekenpan van 28 cm met bijbehorende glazen deksels. De pannen in deze PFAS-vrije pannenset zijn gecoat met de nieuwste anti-aanbak coating ECOSHIELD zonder PTFE, PFOA, NIKKEL of plastics, waardoor de smaak van voedsel volledig tot zijn recht komt. Vetarm koken en bakken wordt mogelijk door het gebruik van oliën of vetten te verminderen. Maar het belangrijkste: de pannen in deze pannenset zijn - 100% veilig voor de gezondheid. Ze bevatten GEEN GIFTIGE of chemische stoffen en hebben een zeer hoge weerstand tegen krassen of slijtage. Uitstekende prestaties op alle warmtebronnen en zeer geschikt voor energiezuinig koken op inductie.

Zowel de steelpan als de koekenpan zijn goed hanteerbaar voor iedereen, dankzij de combinatie van een relatief laag gewicht en goede grip. Afwassen is een fluitje van een cent aangezien afspoelen onder de hete kraan in de meeste gevallen zal volstaan. De bijbehorende deksels in deze pannenset zijn van gehard glas met een goed sluitende stalen ring. Een ventiel zorgt voor de juiste binnendruk in de pan.

Net als andere pannensets kan ook deze vierdelige pannenset Teresa als personaliseerbare pannenset met persoonlijke opdruk worden besteld. Een bijzonder verjaardagscadeau, huwelijksgeschenk, eindejaarsgeschenk of voor andere gelegenheden. En natuurlijk is deze pannenset extra voordelig.

Bespaar 15%!

159,45 incl. BTW 137,90 incl. BTW

Vierdelige pannenset Teresa.

De beide pannen werken op alle warmtebronnen en kookplaten: inductie, gas, elektrisch, glaskeramiek en kunnen zelfs in de oven (tot 230 graden celsius). De uitmuntende warmtegeleiding zorgt voor een aanzienlijke energiebesparing tijdens het koken.

Ze zijn gemakkelijk en snel schoon te maken, zijn gemaakt van 100% recyclebaar aluminium en uitgerust met een ergonomische, roestvrijstalen geklonken handgreep die zorgt voor een stabiele grip in de loop van de tijd en zonder risico op brandwonden.

De deksels zijn uitgerust met een praktische lepelsteunknop, om de pollepels tijdens de bereiding van recepten te laten rusten zonder het werkoppervlak te vervuilen en ze passen perfect bij de pannen van de Smeralda-lijn.

De pannenset is een 100% Italiaans product, volledig ontworpen en gemaakt in Italië. Veiligheid voor mens en milieu staat hierbij voorop. 

Technische specificaties

Artikelnummer
SET-Teresa
Artikel EAN nummer
7428475611362