Primecook - 6-delige pannenset 'Veronica'

SET-Veronica

Deze hoogwaardige anti-aanbak pannenset bestaat uit vier populaire en meest gebruikte Primecook pannen die de basis vormen van iedere kookset, inclusief twee glazen deksels die perfect op deze pannen passen. Deze voordelige set is nu extra goedkoop. De pannen worden in een fraaie katoenen beschermhoes geleverd. De 6-delige pannenset bestaat uit:

  • 1 koekenpan, diameter 24 cm - PFAS-vrij 
  • 1 koekenpan, diameter 28 cm - PFAS-vrij 
  • 1 hoge kookpan, diameter 24 cm - PFAS-vrij
  • 1 braadpan / hapjespan, diameter 28 cm - PFAS-vrij
  • 1 glazen deksel met siliconen knop 24 cm
  • 1 glazen deksel met siliconen knop 28 cm

Met deze pannenset haalt u bijzonder duurzame pannen in huis. Gezonde pannen met stevig geklonken handgrepen en een ultragladde, slijtvaste bodem. Zonder twijfel het beste alternatief voor het PFAS bevattende Teflon. Vervang nu uw oude pannen door deze voordelige allround pannenset. 

Gezond en veilig koken begint met Primecook. Dankzij de kras- en slijtvaste bodem die niet week wordt bij verhitting gaan de pannen extra lang mee. En schoonmaken is een fluitje van een cent. Onder de warme kraan zijn ze in mum van tijd schoongespoeld aangezien er niets aan de gladde bodem kleeft. Aanbakken behoort definitief tot het verleden.

Origineel cadeau? Kies voor een opdruk:

Deze praktische en bijzonder duurzame pannenset is ook beschikbaar als personaliseerbare pannenset Veronica. Laat d.m.v. laser een tekst van twee regels afdrukken op de vier pannen uit deze set. Een naam, een gedachte, of een wens. Dat maakt deze set tot een felbegeerd relatiegeschenk, huwelijksgeschenk of kerstcadeau.

Bespaar 6%!

290,95 incl. BTW 271,90 incl. BTW

De Veronica pannenset bestaat uit pannen met de unieke antiaanbaklaag uit de Smeralda-lijn van Primecook. Deze pannen zijn gecoat met het innovatieve ECOSHIELD zonder PTFE, PFOA, plastics, nikkel, cadmium en andere zware metalen.

ECOSHIELD maakt het mogelijk om het gebruik van olie en vet te beperken, waardoor u magerder kookt en de smaak van het voedsel kan worden versterkt. 100% NIET-GIFTIG, zeer goed bestand tegen krassen en meer dan uitstekende prestaties. Zelfs bij hoge temperaturen komen er geen schadelijke dampen of stoffen vrij.

Alle Primecook pannen, dus ook de pannen in deze pannenset, zijn geschikt voor alle kookplaten: inductie, gas, elektrisch, keramisch en ze kunnen ook in de oven (tot 230°C). Door de uitmuntende warmtegeleiding en stabiele verdeling van de hitte zijn deze pannen extra energiezuinig.

Eenvoudig en snel schoon te maken. De groene Primecook pannen zijn gemaakt van 100% recyclebaar aluminium en uitgerust met een ergonomische roestvrijstalen geklonken handgreep, die een stabiele grip garandeert, zonder risico op verbranden danzij de dikke siliconen afwerking. 

De Primecook 6-delige pannenset bestaat uit koekenpannen, een kookpan, hapjespan en deksels. De ideale duurzame pannenset voor starters, maar ook de beste vervanging van uw pannen met teflon of een plakkende keramische bodem. 

De deksels zijn uitgerust met een praktische lepelsteunknop, om de pollepels tijdens de bereiding op te laten rusten zonder het werkoppervlak te vervuilen. De glazen deksels met ventiel passen perfect bij de koekenpannen, braadpannen en kookpotten uit de Smeralda-lijn. Vervang nu uw pannen met het giftige teflon door deze pannenset die gezond koken mogelijk maakt en de beste resultaten geeft.

Alle PRIMECOOK-producten worden volledig in Italië ontworpen en  vervaardigd. Ze zijn duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerd. Letterlijk en figuurlijk groene pannen. Het beste alternatief voor teflon!

 

Technische specificaties

Artikelnummer
SET-Veronica
Artikel EAN nummer
7428474904847