Toscaans hakmes 13 cm

1660

Geen enkele hobbykok kan zonder een degelijk hakmes. Met dit 13 cm Primecook hakmes snijd - of liever - hak je binnen een mum van tijd en met grote precisie vlees, kippenbouten en groenten fijn. Het is niet alleen vlijmscherp en uiterst functioneel, het ziet er ook nog eens heel mooi uit.

Het lemmet is gemaakt van hoogwaardig RVS, voorzien van de unieke TITAN-ECOSHIELD coating van 13 cm. lang, gemeten vanaf de handgreep. Dankzij de coating glijdt het mes soepel door het voedsel en laat het zich zeer eenvoudig weer reinigen. 100% voedselveilig en hygiënisch. Het heft is ergonomisch gevormd en volledig gemaakt van het harde, duurzame Paperstone®.

Met dit Toscaanse hakmes maakt u uw messenset compleet. Hakmessen zijn dikker dan normale keukenmessen en daardoor minder kwetsbaar wanneer er botten moeten worden doorgehakt of spareribs moeten worden verdeeld. Maar ook harde groente worden het beste gehakt met een hakmes. Hoewel een hakmes qua uiterlijk wat lijkt op een chinees koksmes, is de samenstelling en hardheid toch echt anders. Een hakmes is gemaakt voor het zwaardere werk. Net als de andere Primecook keukenmessen wordt ook dit Toscaanse mes volledig met de hand gemaakt in Italië. NSF gecertificeerd.

65,50 incl. BTW

Technische specificaties

Artikelnummer
1660