Personaliseerbare koekenpan - Ø 20 cm - PFAS-vrij

1900p

Uniek in Nederland! Uw duurzame koekenpan voorzien van een eigen opdruk! Voorzie uw personaliseerbare koekenpan van uw eigen tekst bestaande uit twee regels.

De kleine personaliseerbare koekenpan met een doorsnede van 20 cm. is voorzien van de befaamde Ecoshield antiaanbaklaag uit het Primecook Smeralda-assortiment. Deze koekenpan zonder PFAS is een 100% Made in Italy-product met een de nieuwe en unieke antikleef-coating. Zoals alle Primecook antiaanbak pannen is ook de personaliseerbare koekenpan volstrekt veilig voor de gezondheid en geproduceerd met aandacht  voor milieu. Volledig PTFE, PFOA en nikkelvrij. De kleine personaliseerbare koekenpan is geschikt voor alle kookoppervlakken: gas-, inductie-, elektrische en keramische kookplaten en kan zelfs, compleet met handgreep in de oven. Onze pannen met antiaanbaklaag zijn gemaakt van recyclebaar aluminium en gaan veel langer mee dan ander kookgerei met antiaanbaklaag. Verras je geliefde, je collega, vrienden of familie met een persoonlijk cadeau. 

Bestel deze kleine personaliseerbare koekenpan en geef de gewenste tekst hieronder in. Voor deze gezonde pfas-vrije pan is ook een deksel beschikbaar.

Bij bestelling van meer pannen van dit type, voor elk exemplaar de gewenste tekst ingeven (2 stuks is 2 x tekstinvoer).

Personaliseer je aankoop!

Voor slechts 12,00 per artikel

0 / 25
0 / 25

47,80 incl. BTW

100% veilig voor de gezondheid

Deze kleine personaliseerbare koekenpan zonder pfas is voorzien van de innovatieve Ecoshield anti-aanbaklaag met ongeëvenaarde eigenschappen. Een unieke coating die zowel de gezondheid als het milieu beschermt. Volledig PTFE, PFOA en nikkelvrij.

Geschikt voor alle warmtebronnen

Geschikt voor inductie, keramisch en elektrisch koken, voor gas en de koekenpan met opdruk kan zelfs in de oven. De handgreep is bekleed met zuivere siliconen zonder plastics. Deze is dus hittebestendig. Door de uitgekiende samenstelling van de bodem is deze personaliseerbare koekenpan extra energiezuinig.

Slijtvast, ultraglad en duurzaam

Hoge kwaliteit aluminium met RVS. Volledig naadloos. Gaat aanzienlijk langer mee dan gewone pannen. De binnenkant is voorzien van de veilige Ecoshield coating die pfas-vrij is en een zeer harde structuur heeft. Daarmee beschikt deze koekenpan niet alleen over de gladste antiaanbaklaag, maar is de pan ook zeer krasvast. De buitenzijde is voorzien van een fraaie slijtvaste groene coating. Van deze pan heeft u jarenlang veel plezier!

 

Technische specificaties

Artikelnummer
1900p