• koekenpan-32cm-met-deksel.jpg
  • Anti-aanbak-koekenpan-32-cm-1.jpg
  • Anti-aanbak-koekenpan-32-cm-2.jpg
  • Anti-aanbak-koekenpan-32-cm-3.jpg
  • Anti-aanbak-koekenpan-32-cm-4.jpg
  • Anti-aanbak-koekenpan-32-cm-5.jpg
  • Anti-aanbak-koekenpan-32-cm-6.jpg

Primecook - Koekenpan met deksel - Ø 32 cm - PFAS-vrij

1903D

Voordeelset bestaande uit een koekenpan met deksel én 10% korting! de 32 cm ronde anti-aanbak koekenpan is geschikt voor alle kookoppervlakken: gas-, inductie-, elektrische en keramische kookplaten en oven.

De 32 cm in doorsnede koekenpan met anti-aanbaklaag uit het Smeralda-assortiment is een 100% Made in Italy-product met een ongelooflijke nieuwe functie: Ecoshield, het nieuwe type coating dat de menselijke gezondheid en het milieu beschermt. Volledig PTFE, PFOA en nikkelvrij. Onze koekenpannen met anti-aanbaklaag zijn gemaakt van recyclebaar aluminium en gaan veel langer mee dan normaal kookgerei met anti-aanbaklaag.

Voordeelset!

€ 98,50 incl. BTW € 88,65 incl. BTW

De koekenpan van 32 cm met anti-aanbaklaag is PTFE, PFOA en nikkelvrij en gemaakt van recyclebaar aluminium. Het is niet giftig en houdt de eigenschappen van voedsel intact. Hij is geschikt voor alle soorten koken (inclusief oven en inductie) thuis en in professionele keukens. Deze hoogwaardige koekenpan met anti-aanbaklaag is gemaakt door middel van koude persing, een milieuvriendelijk proces dat een betere controle geeft over de gebruikte materialen en elke fase van het productieproces. De geklonken ergonomische handgreep kan niet worden verwijderd en is ontworpen om verbranding te voorkomen. Het garandeert een langdurige veilige en stabiele grip. Dit item heeft ook een handvat om het gebruik in de keuken verder te vergemakkelijken. Het product is 100% Made in Italy en gemakkelijk met de hand te wassen met warm water in slechts enkele seconden.

100% veilig voor de gezondheid

Voorzien van de innovatieve Ecoshield anti-aanbaklaag die volledig PTFE, PFOA en nikkelvrij is. Tijdens het bakken heb je geen boter of olie meer nodig. Ideaal voor een gezonde levenstijl. De koekenpan heeft een sterke bodem die niet vervormt en ervoor zorgt dat de warmte gelijkmatig over de hele bodem wordt verspreid. Hierdoor heb je altijd een mooi egaal bakresultaat. De comfortabele handgreep ligt heel prettig in de hand en zorgt daarmee voor optimaal kookplezier. Omdat deze pan een groot formaat heeft, is deze voorzien van een extra handgreep. Zo blijft het gebruik comfortabel en veilig.

Geschikt voor alle warmtebronnen

Geschikt voor inductie, keramisch en elektrisch koken, voor gas en in de oven. Door de sterke anti-aanbaklaag, waarvan ook de buitenzijde is voorzien, is het schoonmaken van de pan meer dan eenvoudig. Je kunt de koekenpan tot 175°C in de oven gebruiken en hij is geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen.

Primecook pannen schoonmaken

Voor een goede reiniging: laat de pannen na gebruik goed afkoelen en was de pannen met de hand af met warm water en een zacht afwasmiddel. Droog de pannen met een zachte doek of met keukenpapier. Bij voorkeur niet in de vaatwasser, omdat het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen de antiaanbaklaag op den duur kan aantasten.

Slijtvast, ultraglad en duurzaam

Hoge kwaliteit aluminium met RVS. Volledig naadloos. Gaat aanzienlijk langer mee dan gewone pannen. Dus niet alleen goed voor een gezond leven, het is ook goed voor je portemonnee en duurzaam! Zorg dat de pan helemaal droog en afgekoeld is voor je deze wegzet. De koekenpannen passen in elkaar, om de anti-aanbak laag in de beste conditie te houden is het verstandig om de vilten pannenhouders tussen de pannen te leggen. 

Specificaties

Diameter
32 cm
Inhoud
4,2 liter
Handgreep
1+1
Materiaal
Aluminium