Primecook - Koekenpan met deksel - Ø 32 cm - PFAS-vrij

1903D

Voordeelset bestaande uit een grote koekenpan met deksel én 10% korting! De  ronde anti-aanbak koekenpan met een diameter van 32 cm is geschikt voor alle kookoppervlakken: gas-, inductie-, elektrische en keramische kookplaten en oven.

De duurzame grote koekenpan voorzien van de beste en veiligste anti-aanbaklaag, Ecoshield, is een 100% Made in Italy-product. De eigenschappen zijn uniek: Ecoshield is een nieuw ontwikkelde antiaanbak coating dat de menselijke gezondheid en het milieu beschermt. Volledig PTFE, PFOA en nikkelvrij. De Primecook koekenpannen met anti-aanbaklaag zijn gemaakt van recyclebaar aluminium en gaan veel langer mee dan normaal kookgerei met conventionele anti-aanbaklaag. Maar het bakken is ook nog eens een stuk fijner omdat de antikleef-coating extreem glad is en absoluut niet aankoekt. Zeer krasvast en na gebruik is deze grote koekenpan simpel schoon te spoelen met heet water.

De deksel is van gehard glas en is zeer hittebestendig. De knop is van siliconen en wordt niet heet. Natuurlijk beschikt dit hoed sluitende deksel over een ventiel. 

Bestel deze grote koekenpan met bijpassend deksel nu als voordeelset met 10% korting.

Voordeelset!

104,95 incl. BTW 94,45 incl. BTW

De grote koekenpan van 32 cm met veilige anti-aanbaklaag is PTFE, PFOA en nikkelvrij en gemaakt van recyclebaar aluminium. Het is niet giftig en houdt de eigenschappen van voedsel intact. Deze grote koekenpan is geschikt voor alle hittebronnen (inclusief oven en inductie) thuis en in professionele keukens. Deze hoogwaardige koekenpan met anti-aanbaklaag is gemaakt door middel van koude persing, een milieuvriendelijk proces dat een betere controle geeft over de gebruikte materialen in elke fase van het productieproces. De geklonken ergonomische handgreep en steel kunnen niet losraken en zijn ontworpen om verbranding te voorkomen. Het garandeert een langdurige veilige en stabiele grip. Deze grote koekenpan heeft een extra handgreep voor een optimale hanteerbaarheid en om het gebruik in de keuken verder te vergemakkelijken. Deze grote koekenpan is 100% Made in Italy. Snel en eenvoudig, in slechts enkele seconden, met de hand te wassen met warm water. 

100% veilig voor de gezondheid

Net als alle andere Primecook pannen is ook deze grote koekenpan voorzien van de innovatieve Ecoshield anti-aanbaklaag die volledig PTFE, PFOA en nikkelvrij is. Tijdens het bakken heb je vrijwel geen boter of olie meer nodig. Ideaal voor een gezonde levenstijl. De koekenpan heeft een sterke bodem die niet vervormt en ervoor zorgt dat de warmte gelijkmatig over de hele bodem wordt verspreid. Hierdoor heb je altijd een mooi egaal bakresultaat. De comfortabele handgreep ligt heel prettig in de hand en zorgt daarmee voor optimaal kookplezier. Omdat deze grote koekenpan een royaal formaat heeft, is deze voorzien van een extra handgreep. Zo blijft het gebruik comfortabel en veilig.

Geschikt voor alle warmtebronnen

Geschikt voor inductie, keramisch en elektrisch koken, voor gas en in de oven. Door de sterke en gladde anti-aanbaklaag en groene coating aan de buitenzijde, is het schoonmaken van de pan meer dan eenvoudig. Je kunt de koekenpan tot 175°C in de oven gebruiken en hij is geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen. De uitmuntende warmtegeleiding zorgt voor een snelle en gelijkmatige verhitting. Energiezuinig koken begint bij Primecook.

Primecook pannen schoonmaken

Voor een goede reiniging: laat de grote koekenpan na gebruik goed afkoelen en was de pan met de hand af met warm water en een zacht afwasmiddel. Droog de pan met een zachte doek of met keukenpapier. Bij voorkeur niet in de vaatwasser, omdat het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen de antiaanbaklaag op den duur kan aantasten. Met de hand is deze grote koekenpan snel weer schoon en neemt niet alle plaats in in uw vaatwasser.

Slijtvast, ultraglad en duurzaam

Hoge kwaliteit aluminium met RVS. Volledig naadloos. Deze grote koekenpan gaat aanzienlijk langer mee dan gewone koekenpannen. Dus niet alleen goed voor een gezond leven, het is ook goed voor je portemonnee en duurzaam! Zorg dat de pan helemaal droog en afgekoeld is voor je deze wegzet. De koekenpannen passen in elkaar, om de anti-aanbak laag in de beste conditie te houden is het verstandig om de vilten pannenbeschermers tussen de pannen te leggen. De grote koekenpan (32 cm) onder, de middelgrote (28 cm) past daarin, dan de kleine (24 cm) of de allerkleinste koekenpan van 20 cm.

Technische specificaties

Artikelnummer
1903D
Artikel EAN nummer
7428477526756