• Sauspan-24-cm-1.jpg
  • Sauspan-24-cm-2.jpg
  • Sauspan-24-cm-3.jpg
  • Sauspan-24-cm-4.jpg
  • Sauspan-24-cm-5.jpg

Primecook - Kookpan - Ø 24 cm - PFAS-vrij

1905

Deze kookpan met een diameter van 24 cm. en twee ergonomische handvatten is zonder pannenlappen op te pakken. De gifvrije en veilige anti-aanbaklaag koekt niet aan en bevat geen PFAS. Ideaal voor pasta, groenten, aardappels, sauzen etc.. De ideale kookpot. Gemakkelijk in onderhoud en zeer eenvoudig schoon te maken.

Omdat Primecook kookpannen koudgevormd worden is de aluminiumlegering altijd constant. Hierdoor kookt het water sneller dan in andere pannen. De hoge legering zorgt voor een efficiente en gelijkmatige verhitting. Dat is goed voor de smaakontwikkeling van het voedsel, maar het zorgt ook voor een aanzienlijke energiebesparing. Deze productiewijze is bovendien zeer milieuvriendelijk. Een Primecook kookpan is een gezonde kookpan!  

De pan is als voordeelset leverbaar met glazen deksel voorzien van ventiel, siliconen greep en handige lepelsteun.

Type

€ 64,50 incl. BTW

De hoge kookpan met een binnendiamter van 24 cm. heeft een Ecoshield anti-aanbaklaag die zelfs bij de hoogte temperaturen geen giftige dampen verspreid. De bodem bevat geen PFAS en is zo glad dat het eten niet aankoekt en met het grootste gemak is schoon te maken. De kookpan heeft een veilige en stabiele grip dankzij de geklonken roestvrijstalen handgrepen met hittebestendige en niet-verwijderbare siliconen, volledig voedselveilig en ontworpen om verbranding te voorkomen. De milieuvriendelijke coating biedt een hoge weerstand tegen krassen en heeft uitstekende prestaties, zelfs bij temperaturen tot 400°C. Deze kookpan is geschikt voor alle soorten warmtebronnen: gas-, inductie-, elektrische- en keramische kookplaten. De pan kan zelfs in de oven worden geplaatst om het voedsel op temperatuur te houden. De pan kan met warm water en afwasmiddel worden gereinigd.

De pannen hebben een fraaie vormgeving en de frisse kleur past bij het duurzame karakter van de pan. Door de slimme vormgeving van de handgrepen kun je de kleinere pannen ruimtebesparend in de grotere uit dezelfde serie zetten. Zo ga je efficient om met de vaak schaarse ruimte. De vilten pannenscheiders beschermen de gestapelde pannen. 

Onderhoud van de kookpan

Was je anti-aanbakpannen voor het eerste gebruik eerst even af en vet de binnenkant licht in met olijf- of slaolie. Verhit de pan nooit zonder inhoud en vermijd oververhitting. Gebruik bij voorkeur houten, nylon of silliconen spatels en gardes in de pan (zie accessoires). Zo bescherm je de antiaanbaklaag. Laat de pan na gebruik eerst afkoelen voordat je hem in contact brengt met koud water. De binnen- en buitenkant kan het beste worden gereinigd met een zachte afwasborstel en afwasmiddel. 

Wil je ook een deksel bij deze pan? Kijk dan bij onze voordeelsets en krijg 10% korting op beide producten!

Specificaties

Diameter
24 cm
Inhoud
5 liter
Handgreep (geklonken)
2
Materiaal
Hoogwaardig aluminium met RVS