Primecook - Kookpan met deksel - Ø 24 cm - PFAS-vrij

1905D

Voordeelset! Profiteer van 10% korting met deze voordeelset van de kookpan van 24 cm met de bijbehorende deksel.

De 24 cm grote kookpan met twee ergonomische handvatten en gifvrije en veilige anti-aanbaklaag is ideaal voor kleine porties groenten, aardappels, sauzen etc.. Ideaal met koken en gemakkelijk in onderhoud.

Voordeelset!

87,70 incl. BTW 78,80 incl. BTW

De voordeelset kookpan van 24 cm met anti-aanbaklaag met twee handvatten is gemakkelijk schoon te maken. De pan heeft een veilige en stabiele grip dankzij de geklonken roestvrijstalen handgrepen met hittebestendige en niet-verwijderbare siliconen van voedingskwaliteit, ontworpen om verbranding te voorkomen. Het biedt een hoge weerstand tegen krassen en uitstekende prestaties bij temperaturen tot 400 °. Deze kookpan is geschikt voor alle soorten koken: gas-, inductie-, elektrische en keramische kookplaten en ovens. Gemakkelijk schoon te maken, de pan kan met de hand worden gewassen met warm water.

De geklonken roestvrijstalen handgrepen met food-grade siliconen garanderen een stabiele grip zonder risico op verbranding. Door de slimme vormgeving van de handgrepen kun je de kleinere pannen effectief in de grotere uit dezelfde serie zetten, waardoor je meer ruimte krijgt voor andere dingen, omdat de pannen in de hoogte weinig plaats innemen. Geschikt voor alle soorten kookplaten, ook inductiekoken.

kookpan onderhoud

Was de Primecook pannen voor het eerste gebruik eerst even af en vet de binnenkant licht in met slaolie. Verhit de pan nooit zonder inhoud en kook niet met oververhitting. Gebruik ook geen scherpe of metalen voorwerpen in de pan, die beschadigen de anti-aanbaklaag. Laat de pan na gebruik eerste afkoelen voordat je hem in contact brengt met koud water. De binnen- en buitenkant kan het beste worden gereinigd met een zachte afwasborstel en afwasmiddel. Gebruik geen staalwol of schuurmiddelen.

Wil je ook een deksel bij deze pan? Kijk dan bij onze voordeelset en scoor 10% korting op beide producten!

Technische specificaties

Artikelnummer
1905D
Artikel EAN nummer
7428478004550