Primecook - Braadpan / Hapjespan - Ø 32 cm - PFAS-vrij

1908

Ons meest royale model in de serie Smeralda is de braadpan 32cm. De braadpan / hapjespan is geschikt voor inductie-, gas-, elektrische- en keramische kookplaten en is ovenbestendig (tot 230°C). Met deze grote, veelzijdige hapjespan kan vrijwel alles op het gebied van bakken, braden en stoven. De pan met een diameter van 32 cm. heeft een grote capaciteit en is ideaal voor gezinnen. Dankzij de twee stevige handgrepen die niet heet worden en ook na jarenlang en intensief gebruik niet los gaan, blijft deze grote pan altijd goed hanteerbaar. In deze braadpan / hapjespan bereidt u vlees, stooft u groente, maakt u heerlijke eenpansgerechten of de allerbeste risotto.

De binnenzijde is voorzien van een unieke anti-aanbaklaag die gladder is dan elke andere, slijtvast is en gegarandeerd vrij van PFTE, PFOA, nikkel en andere zware metalen. Het beste alternatief voor teflon en zonder PFAS. De Ecoshield coating is ontwikkeld door Primecook en bestaat uit ultrabestendige minerale deeltjes. Zelfs bij grote verhitting komen er geen schadelijke dampen vrij. Primecook maakt gezond koken zonder vet mogelijk. Deze braadpan / hapjespan tilt uw kookprestaties naar een nieuw niveau en kent vele pluspunten:

  • De beste antiaanbaklaag zonder PFAS
  • Perfect voor koken zonder vet of olie
  • Dikte van maar liefst 45 micron met 3 versterkte lagen
  • Aanzienlijk langere levensduur dan andere pannen
  • Snel en gemakkelijk schoon te maken
  • Gezond voor mens en milieu
  • Fraai design met moderne en tijdloze groene coating
  • Volledig geproduceerd in Europa (Italië) 

Type

83,50 incl. BTW

Veelzijdig! Braadpan, stoofpan, hapjespan, sudderpan en risottopan in één 

Deze 'koning van de keuken' is gecoat met de unieke ECOSHIELD-coating, vrij van Teflon, PFOA, PFAS, nikkel en andere zware metalen. Het veilige alternatief voor Teflon garandeert een uitstekende bescherming tegen krassen. Zelfs bij hoge temperaturen komen er geen schadelijke stoffen vrij. Deze braadpan / hapjespan is gezond voor mens en milieu. Eindelijk een slijtvaste anti-aanbaklaag die echt niet aankoekt. De dikke aluminium wanden van hoge legering zorgen voor een gelijkmatige verwarming hetgeen de smaak ten goed komt. Met deze braadpan / hapjespan bespaart u energie. Dankzij de geklonken stalen handgrepen, bekleed met voedselveilige siliconen, garanderen ze een optimale veiligheid met hun stevige grip die niet heet wordt en zonder pannenlappen is aan te pakken. Verbrande handen horen tot het verleden. 

De Primecook anti-aanbakpannen zijn volledig in Italie geproduceerd en zodanig dat de milieubelasting tot het absolute minimum is beperkt. De pannen zijn volledig recyclebaar. Veilig voor de gezondheid en voor het milieu. Ze zien er ook nog eens mooi uit. Hebben een moderne kleurstelling, en zijn geschikt voor zowel thuis- als professioneel koken. Deze grote braadpan / hapjespan heeft een bijzonder goede prijs-kwaliteitverhouding. 

Voor deze braadpan / hapjespan is een deksel beschikbaar. Onmisbaar bij gebruik als stoofpan. Bestel de braadpan / hapjespan met bijpassend glazen deksel en ontvang 10% korting op het geheel.

Overigens is ook deze braadpan / hapjespan verkrijgbaar als personaliseerbare pan met een zelf te bepalen opdruk.

 

Technische specificaties

Artikelnummer
1908
Artikel EAN nummer
8058697169083