Primecook - Braadpan / Hapjespan met deksel - Ø 32 cm - PFAS-vrij

1908D

Deze voordeelset van de grote braadpan / hapjespan van maar liefst 32 cm met deksel is perfect voor stoof- en ovenschotels. Lekker ouderwets kokkerellen in pannen die jarenlang meegaan én lekker met 10% korting op de set bestaande uit pan en deksel!

Ons meest royale model in de serie Smeralda is de braadpan / hapjespan van 32 cm. Met deze grote, veelzijdige sauspan kan vrijwel alles op het gebied van bakken, braden, stoven, noem maar op! De pan van 32 cm met veilige anti-aanbaklaag, is ideaal voor grote gezinnen van ongeveer 6 personen dankzij zijn royale capaciteit. 

De grote braadpan / hapjespan heeft een goede warmtegeleiding en is door de uitgekiende samenstelling van de bodem bij uitstek geschikt voor energiezuinig bakken en braden op inductie. De pan heeft een stijlvolle groene kleur die goed bij de meeste keukens past. Niet alleen de kleur is groen, ook het duurzame productieproces is gericht op minimale belasting van het milieu. De materialen zijn recyclebaar en de antiaanbak-coating is vrij van welke schadelijke stof dan ook. Geen PFOA, PFAS, nikkel of plastics, maar wel een bijzonder harde en slijtvaste antikleeflaag. Zonder twijfel de meest veilige en gladde antiaanbaklaag van dit moment.

De deksel is van glas en voorzien van een ventiel. De stalen sluitring zorgt voor een perfecte aansluiting op de braadpan / hapjespan. De deksel heeft een siliconen knop die niet heet wordt. Hetzelfde geldt voor de stevig geklonken handgrepen van de pan. Omdat het zuivere siliconen zijn zonder plastics zullen de handgrepen niet smelten, ook niet in de oven.

Voordeelset!

108,50 incl. BTW 97,67 incl. BTW

Deze kanjer van een braadpan / hapjespan van maar liefst 32cm is ideaal voor het bereiden van bijvoorbeeld langzame gerechten zoals braadstukken of stoofschotels. Maar natuurlijk ook voor vele andere recepten.

Geschikt voor alle soorten kookplaten. Uitmuntend op inductie. De goede warmtegeleiding maakt de braadpan / hapjespan energiezuiniger dan andere pannen. En zeker met gebruik van de deksel. De stoom verzamelt zich aan de binnenkant van de deksel en blijft in de pan aanwezig. Op die manier bedruipt het voedsel zichzelf, wat een sappig en smakelijk resultaat geeft. Met deksel komt de inhoud van de braadpan / hapjespan sneller aan de koop en bespaar je tijd en energie. De grote braadpan / hapjespan is ook geschikt voor de oven, aangezien pan en deksel zeer hittebestendig zijn, ook de handgrepen. Als je de deksel tijdens het koken op de pan doet, komt de inhoud sneller aan de kook, dus je spaart tijd, energie en geld. 

Een pan met veel pluspunten

  • Vaatwasserbestendig, maar handmatig is beter en wel zo snel
  • Geschikt voor gas-, keramische en inductiekookplaat
  • De braadpan / hapjespan kan in de oven
  • Ecoshield, de veiligste en beste antiaanbaklaag
  • Het beste en gezondste alternatief voor teflon
  • Volledig vrij van giftige stoffen
  • Milieuvriendelijk geproduceerd in Italie
  • Lange levensduur en volledig recyclebaar
  • Fraai design en tijdloos groen

Technische specificaties

Artikelnummer
1908D
Artikel EAN nummer
7428474681960