Primecook - Wok - Ø 28 cm - PFAS-vrij

1909

Eindelijk een wok die echt niet aanbakt. De unieke anti-aanbaklaag is vrij van PFAS en andere schadelijke bestanddelen. Deze wokpan met een diameter van 28 cm maakt het wokken van de meest uiteenlopende gerechten tot een waar feest. De dikke koudgeperste pan heeft een optimale warmteverdeling en stabiliteit en is bestand tegen zeer hoge temperaturen. Eigenschappen die nodig zijn voor het echte en gezonde roerbakken. De duurzame en gladde bodem maakt vetarm wokken mogelijk en laat de smaak en structuur van het eten volledig intact.

De robuuste wokpan is gemaakt van 100% recyclebaar aluminium met een dikke bodem en een geklonken handvat welke niet heet wordt. De wok kan net als alle Primecook pannen worden gebruikt op alle hittebronnen (gas, inductie, elektrisch, keramisch) en kan zelfs in de oven.

  • Slijtvast, duurzaam en robuust
  • Ongeëvenaarde eigenschappen
  • Milieuvriendelijk geproduceerd
  • Voedselveilig en ecovriendelijk
  • Energiebesparend en vetarm bakken
  • Efficiente prestaties op alle hittebronnen
  • Dikwandig maar licht in gewicht (1100 gram)
  • Kies voor de gezondste wokpan
  • Gewicht (slechts) 1100 gram

 

67,90 incl. BTW

De nieuwe generatie anti-aanbak wok 28 cm. is gemaakt om vele jaren mee te gaan. Het is een groene pan, letterlijk en figuurlijk. Gebruik deze Primecook wok probleemloos op elke warmtebron, of desgewenst in de oven. Wil je de pan lang goed en mooi houden, was hem dan met de hand af met een beetje afwasmiddel. In de vaatwasser kan natuurlijk ook, de wok zal dan iets sneller slijten. 

De pan wordt volledig in Italië geproduceerd en dankzij de door Primecook ontwikkelde Ecoshield-antiaanbaklaag (vrij van PTFE, PFOA en nikkel) mag deze wokpan worden beschouwd als één van de beste om in te roerbakken. Dankzij de snelle en gelijkmatige verhitting blijft de natuurlijke smaak van de voedingsmiddelen behouden. De bodem is krasvast en gaat veel langer mee dan die van vergelijkbare pannen.

Wokken of roerbakken is een van oorsprong Aziatische kooktechniek waarbij het eten constant wordt omgeschept of omgeschud op een hoog vuur. Het was een snelle en goedkope manier van voedsel bereiden in een gloeiend hete bolle pan. Op temperaturen van 160 tot 240 graden worden de kleingesneden ingredienten direct dichtgeschroeid en zo blijft de smaak behouden. Het gebruik bij hoge temperaturen stelt extra eisen aan de anti-aanbaklaag. Bij de goedkopere pannen laat deze laag los als het te heet wordt. Kies voor een pan die PFAS-vrij is en bestand tegen hoge temperaturen. Gebruik een houten of siliconen spatel voor het omscheppen.

Een bijpassende deksel? Kies dan voor de voordeelset en ontvang 10% korting.

 

Technische specificaties

Artikelnummer
1909
Artikel EAN nummer
8058697169090