Primecook - Wok met deksel - Ø 28 cm - PFAS-vrij

1909D

Anti-aanbak wok met een diameter van 28 cm voor het wokken of roerbakken van de meest uiteenlopende gerechten. Voorzien van een glazen deksel met siliconen greep en ventiel. De wokpan kan gebruikt worden op elk kookoppervlak (gas, inductie, elektrisch en glaskeramiek) maar kan ook in de oven. Van sudderen tot stoven, het kan allemaal maar vanwege de sublieme warmtegeleiding is deze pan is op zijn best als u hem gebruikt voor roerbakken. Vanzelfsprekend is deze Primecook wok voorzien van de veilige en krasvaste ecoshield coating zonder PFAS, teflon, plastics of zware metalen zoals nikkel. Hypoallergeen dus.

De robuuste wokpan van 28cm met deksel heeft niet alleen een gifvrije en veilige antiaanbaklaag, maar is ook nog ens duurzaam geproduceerd en bestaat uit 100% recyclebaar voedselveilig aluminium (zonder resten van kopen of andere metalen) en een dikke stalen bodem. De stevig geklonken handgreep is bekleed met siliconenrubber dat niet heet wordt. De wok is dikwandig maar licht in gewicht. Deze wok weegt 1100 gram.

 

wok

Voordeelset!

89,90 incl. BTW 80,95 incl. BTW

Gebruik deze Primecook wokpan probleemloos op elke warmtebron en zelfs in de oven. Wil je de pan lang goed en mooi houden, was hem dan met de hand af met een beetje afwasmiddel. In de vaatwasser kan natuurlijk ook, maar vaatwasblokjes bevatten tamelijk agressieve middelen.

De pan wordt volledig in Italië geproduceerd en dankzij de Ecoshield-anti-aanbaklaag (vrij van PTFE, PFOA en NIKKEL) worden Primecook pannen beschouwd als de beste om te bakken of te koken. Geschikt voor de meest uiteenlopende roerbak gerechten. Dankzij de snelle garing op hoge temperatuur behouden de voedingsmiddelen hun goede eigenschappen en natuurlijke smaak. Met de meegeleverde deksel blijft de warmte in de pan. Dat zorgt voor een energiezuinige en goede garing zonder vocht aan het voedsel te onttrekken. De deksel is voorzien van een handige lepelsteun. Deze siliconen knop wordt niet heet en is, net als de geklonken siliconen steel van de wok, hittebestendig. Hierdoor kan de wok ook in de oven worden geplaatst.

Technische specificaties

Artikelnummer
1909D
Artikel EAN nummer
7428474033073