Primecook - Braadpan / Hapjespan met deksel - Ø 24 cm - PFAS-vrij

1912D

Deze voordeelset van de veelzijdige braadpan / hapjespan van 24 cm compleet met glazen deksel is perfect voor stoof- en ovenschotels. Lekker ouderwets kokkerellen... in pannen die jarenlang meegaan én met 10% korting op de set!

De meest compacte hapjespan in de serie Smeralda is de braadpan / hapjespan 24 cm. Met deze pan is vrijwel alles mogelijk, bakken, braden, sudderen, stoven, noem het maar op! De pan van 24 cm met gifvrije en gladde anti-aanbaklaag (zonder PFAS of teflon), is ideaal voor kleine gezinnen. 

Dikwandig, maar toch licht in gewicht. Zeer hanteerbaar. Geschikt voor inductie. De compacte braadpan / hapjespan kan zelfs in de oven worden geplaatst. Bijzonder geschikt voor inductie. Duurzaam geproduceerd, volledig recyclebaar. De deksel zorgt voor een snelle en goede garing. Deze voordeelset bestaande uit hapjespan met glazen deksel vormt met recht een gezonde keuze!

Voordeelset!

78,75 incl. BTW 69,90 incl. BTW

Deze veelzijdige braadpan / hapjespan van 24 cm met glazen deksel is ideaal voor het bereiden van 'langzamere gerechten' zoals braadstukken of stoofschotels. Maar natuurlijk ook voor groenten en éénpansgerechten. Maar ook voor risotto is dit de ideale pan.

De braadpan / hapjespan is geschikt voor alle soorten kookplaten en zeker ook voor koken op inductie. De stoom verzamelt zich aan de binnenkant van de deksel en druipt naar beneden. Op die manier bedruipt het voedsel zichzelf, wat een sappig en smakelijk resultaat geeft. Ook geschikt voor de oven, omdat de braadpan / hapjespan bestandis tegen hoge temperaturen. Dat geldt ook voor de handgrepen van zuivere siliconen. Dankzij het gebruik van een glazen deksel komt de inhoud sneller aan de kook. Dat bespaart tijd en energie.
 
De braadpan / hapjespan is duurzaam geproduceerd en volledig recyclebaar. Gegarandeerd PFAS-vrij en bevat evenmin schadelijke alternatieve bestanddelen als GenX.

Tips voor gebruik

In Primecook pannen is het mogelijk om te bakken zonder vet. Gebruik van een kleine hoeveelheid olie of bakspray is wel aan te raden. Dankzij de unieke eigenschappen van de slijtvaste antiaanbaklaag is het beslist niet nodig dat de olie de gehele bodem bedekt. Hoewel de Ecoshield bodem een hoge mate van krasbestendigheid heeft, raden wij gebruik van houten, nylon of siliconen kookgerei aan. Voor het opbergen kunt u de pannen eenvoudig in elkaar stapelen met gebruik van vilten pannenscheiders.

  • Met de hand afwassen, maar in de vaatwasser mag ook
  • Geschikt voor gas, inductie, elektrisch koken
  • De braadpan / hapjespan met deksel is geschikt voor in de oven
  • Voorkom plotselinge en grote temperatuurswisselingen
  • Laat geen suikers verbranden, deze zetten zich af in de pan
  • Voor het eerste gebruik afspoelen met heet water de binnenzijde insmeren met een beetje olie.

Technische specificaties

Artikelnummer
1912D
Artikel EAN nummer
7428470402736