Primecook - Wok met deksel - Ø 24 cm - PFAS-vrij

1948D

Anti-aanbak wok van diameter 24 cm mét solide glazen deksel. voor het wokken van de meest uiteenlopende gerechten van vrijwel álle keukens! Hij kan gebruikt worden op elk kookoppervlak (gas, inductie, elektrisch en glaskeramiek) maar kan ook in de oven. Van sudderen of stoven, het kan allemaal maar deze pan is op zijn best als u hem gebruikt voor roerbakken.

De robuuste wokpan van 24cm diameter heeft een gifvrije en veilige antiaanbaklaag en is gemaakt van 100% recyclebaar food-grade aluminium met een dikke bodem en 1 geklonken stevig handvat.

wok

Voordeelset!

74,80 incl. BTW 68,00 incl. BTW

Gebruik deze Primecook pan probleemloos op elke warmtebron en zelfs in de oven. Wil je de pan lang goed en mooi houden, was hem dan met de hand af met een beetje afwasmiddel. In de vaatwasser kan natuurlijk ook, de wok zal dan iets sneller slijten.

De pan wordt volledig in Italië geproduceerd en dankzij de Ecoshield-anti-aanbaklaag (vrij van PTFE, PFOA en NIKKEL) wordt het beschouwd als een van de beste om te bakken of te koken. Ook uitstekend geschikt voor sauzen en stoofschotels. Het behoudt de natuurlijke smaak van voedingsmiddelen.