Primecook - Wokpan met deksel - Ø 24 cm - PFAS-vrij

1948D

Anti-aanbak wok met een diameter van 24 cm mét solide glazen deksel voor gezond roerbakken. Op hoge temperaturen de meest uiteenlopende gerechten wokken zonder het risico dat het voedsel met schadelijke of giftige stoffen in contact komt. Deze wok is 100% veilig dankzij de innovatieve Ecoshield coating. De pan kan gebruikt worden op elk kookoppervlak (gas, inductie, elektrisch, halogeen en keramisch) maar kan ook in de oven. Van sudderen of stoven, het kan allemaal maar deze wokpan met deksel is op zijn best als u hem gebruikt voor roerbakken. Zodra het gerecht klaar is houdt de deksel het voedsel warm voordat het wordt opgediend.

De robuuste kleine wokpan van 24 cm in diameter is zeer goed hanteerbaar door de ergonomische greep en zijn lage gewicht. De pan heeft niet alleen een gifvrije en veilige antiaanbaklaag die slijtvast is, maar de pan is ook nog eens gemaakt van 100% recyclebaar voedselveilig aluminium voorzien van een dikke bodem en geklonken steel. De uitmuntende warmtegeleiding maakt de pan energiezuiniger dan andere pannen. Van deze fraaie wok in stijlvol sage green heb je vele jaren plezier. Deze PFAS-vrije wokpan met deksel is de perfecte pan voor gezond roerbakken op inductie. Wist u dat de wokpan met deksel zelfs in de oven kan?

De combinatie van wokpan met deksel is extra voordelig!

wok

Voordeelset!

77,55 incl. BTW 69,80 incl. BTW

Gebruik deze compacte Primecook wokpan met deksel van gehard glas probleemloos op elke warmtebron en zelfs in de oven. Wil je de pan lang goed en mooi houden, was hem dan met de hand af met een beetje afwasmiddel. In de vaatwasser kan natuurlijk ook, de bijtende vaatwasmiddelen zijn nooit bevorderlijk voor de anti-aanbaklaag, hoe slijtvast deze ook is.

De wokpan met deksel wordt volledig in Italië geproduceerd en dankzij de Ecoshield-anti-aanbaklaag (vrij van PTFE, PFOA en NIKKEL) wordt het beschouwd als één van de beste om in te bakken. Wil je het bereide gerecht nog even op temperatuur houden, of moet er een krokant korstje op het gerecht komen, dan zet je de pan gewoon nog even in de hete oven. Ook uitstekend geschikt voor sauzen en stoofschotels. De uitgekiende samenstelling van het materiaal en goede warmtestabiliteit zorgen ervoor dat de natuurlijke smaak van de voedingsmiddelen behouden blijft.

Samenvattend: de compacte anti-aanbak en PFAS-vrije wokpan met deksel 24 cm voor gezond roerbakken is perfect voor energiezuinig bakken op industie. De beste koop!

Technische specificaties

Artikelnummer
1948D
Artikel EAN nummer
7428472088723