Primecook - Braadpan / Hapjespan - Ø 28 cm - PFAS-vrij

1906

Bakken, braden, sudderen, stoven… Met deze royale, veelzijdige braadpan of hapjespan kan het allemaal! De braadpan / hapjespan met een diameter van 28 cm is voorzien van twee stevige, geklonken handgrepen, bekleed met zuivere siliconen bescherming, die ook zonder pannenlappen zijn aan te pakken. In deze pan kunt u vlees, groenten, risotto en vele andere gerechten bereiden voor 4 personen. De braadpan / hapjespan leent zich ook prima voor éénpans-gerechten.

De gladde bodem voorzien van de veilige en gifvrije Ecoshield anti-aanbaklaag kleeft beslist niet. Uw eten bakt niet aan en het smaakbehoud is optimaal. Zelfs bij gebruik zonder vet. Na gebruik spoelt u de pan eenvoudig schoon met heet water. Net als alle andere Primecook pannen is ook de braadpan / hapjespan vrij van PFOA, PFTE (PFAS), nikkel, cadmium en lood. Het aluminium is dan ook volledig recyclebaar. Dit is met recht de gezonde keuze!

Dit formaat met een diameter van 28 cm. is ideaal voor de meeste gerechten en voor zowel kleinere als grotere porties. Voor kleinere hoeveelheden is een kleinere versie van 24 cm. leverbaar. En wanneer er meer gezinsleden of gasten aanschuiven is er een royale 32 cm. braadpan / hapjespan.

  • Braadpan, stoofpan, hapjespan in één
  • Ultragladde anti-aanbaklaag zonder PFAS
  • Slijtvast en krasbestendig
  • Zeer lange levensduur
  • Kan zelfs in de oven
  • Duurzaam geproduceerd in Italië
  • Fraai design en in stijlvol 'sage groen'.

 

65,90 incl. BTW

De anti-aanbak braadpan / hapjespan 28 cm. is een veelzijdige pan van formaat. De veelzijdige pan, is ideaal voor kleine tot middelgrote gezinnen dankzij zijn royale capaciteit. De braadpan / hapjespan is geschikt voor inductie-, gas-, elektrische- en keramische kookplaten en is zelfs ovenbestendig (tot 230°C). Voorzien van twee stevige handgrepen voor het veilig bereiden van vlees, groenten en één-pansgerechten. Bakken, braden, sudderen, stoven… Met deze grote, veelzijdige braadpan / hapjespan kan het allemaal. De pan zeer solide maar niet te zwaar en goed hanteerbaar. Het allerbelangrijkste is echter dat deze braadpan / hapjespan is voorzien van een unieke en 100% veilige antiaanbak coating zonder PFAS, teflon of andere schadelijke stoffen. Gegarandeerd gifvrij. Gezond koken begint bij Primecook.

Door zijn hoge, rechte randen is de braadpan / hapjespan met een zeer gangbare diameter van 28 cm ideaal voor het veilig bakken en braden van vlees en vis, maar ook voor het bereiden van pastasauzen en één-pansgerechten zoals macaroni en stoofschotels. Het ene moment een braadpan, het andere moment een hapjespan. Maar vergeet niet zijn kwaliteit als risottopan. Het grote bodemoppervlak in combinatie met de lage rechtopstaande randen maakt deze pan bij uitstek geschikt voor het bereiden van een heerlijke Italiaanse risotto. Een alleskunner dus! 

De braadpan / hapjespan is voorzien van de unieke EcoShield anti-aanbakcoating die ervoor zorgt dat het eten beslist niet aanbakt of aan de pan blijft plakken. De bijzondere coating kan veel hogere temperaturen weerstaan dan de gemiddelde antiaanbaklaag en verspreidt geen schadelijke dampen. De Primecook pannen zijn recyclebaar en schoon geproduceerd. Koken met EcoShield is goed voor het milieu en je eigen gezondheid.

Dankzij de stevig geklonken stalen handgrepen, bedekt met voedselveilige siliconen, garanderen ze een optimale veiligheid met stevige grip. De handgrepen worden niet heet en verkleinen de kans op verbranden aanzienlijk. Het gebruik van pannenlappen is overbodig.

Van deze duurzaam geproduceerde braadpan / hapjespan ga je heel veel plezier hebben Erg praktisch in gebruik. En bijzonder eenvoudig te reinigen. Afspoelen onder de hete kraan zal meestal volstaan.

Om deze braadpan / hapjespan als stoofpan te gebruiken is een deksel nodig. Indien u de braadpan met bijpassend glazen deksel bestelt, profilteert u van 10% korting op het geheel.

Technische specificaties

Artikelnummer
1906
Artikel EAN nummer
8058697169069