Primecook - Braadpan / Hapjespan - Ø 24 cm - PFAS-vrij

1912

Bakken, braden, sudderen, stoven… Met deze veelzijdige PFAS-vrije braadpan / hapjespan kan het allemaal! De braadpan is geschikt voor inductie-, gas-, elektrische- en keramische kookplaten en is ovenbestendig (tot 230°C). De braadpan met een diameter van 24 cm is voorzien van twee stevige, geklonken handgrepen, met siliconen bescherming, die ook zonder pannenlappen zijn aan te pakken. In deze pan kunt u vlees, groenten, risotto en vele andere gerechten bereiden voor 4 personen.

Deze compacte braadpan / hapjespan leent zich ook prima voor éénpans-gerechten. De gladde bodem voorzien van de veilige en gifvrije Ecoshield anti-aanbaklaag kleeft beslist niet. Uw eten bakt niet aan en het smaakbehoud is optimaal. Zelfs bij gebruik zonder vet. Na gebruik spoelt u de pan eenvoudig schoon met heet water. Net als alle andere Primecook pannen is ook de braadpan vrij van PFOA, PFTE (PFAS), nikkel, cadmium en lood. Maar ook voor het veel gebruikte en net zo schadelijke alternatief GenX. Het aluminium is dan ook volledig recyclebaar. Dit is, met recht, de gezonde keuze!

Dit formaat met een diameter van 24 cm. is ideaal voor de meeste gerechten in zowel kleinere grotere porties. Voor grotere hoeveelheden kies je voor de diameter 28 cm of zelfs 32 cm. Gezond koken begint in de braadpan / hapjespan van Primecook.

  • Braadpan, stoofpan, hapjespan en risottopan in één
  • Ultragladde anti-aanbaklaag zonder PFAS
  • Slijtvast en krasbestendig
  • Zeer lange levensduur
  • Kan zelfs in de oven
  • Exclusief design in tijdloos groen
  • Volledig vrij van schadelijke stoffen
  • Duurzaam geproduceerd in Europa (Italië)

 

58,80 incl. BTW

De anti-aanbak braadpan / hapjespan 24 cm. is een veelzijdige pan van formaat. Voorzien van twee stevige handgrepen voor het veilig bereiden van vlees, groenten en één-pansgerechten. Bakken, braden, sudderen, stoven… Met deze compacte, veelzijdige braadpan / hapjespan kan het allemaal.

Door zijn hoge, rechte randen is de braadpan / hapjespan met een diameter van 24 cm ideaal voor het veilig bakken en braden van vlees en vis, maar ook voor het bereiden van pastasauzen en één-pansgerechten zoals macaroni en stoofschotels. Het ene moment een braadpan, het andere moment een hapjespan of stoofpan. Maar vergeet niet zijn kwaliteit als risottopan. Het grote bodemoppervlak in combinatie met de lage rechtopstaande randen maakt deze pan bij uitstek geschikt voor het bereiden van een heerlijke Italiaanse risotto. Een alleskunner dus! 

De compacte braadpan / hapjespan is voorzien van de unieke EcoShield anti-aanbakcoating die ervoor zorgt dat het eten beslist niet aanbakt of aan de pan blijft plakken. De bijzondere coating kan veel hogere temperaturen weerstaan dan de gemiddelde antiaanbaklaag en verspreidt geen schadelijke dampen. De Primecook pannen zijn recyclebaar en schoon geproduceerd. Koken met EcoShield is goed voor het milieu en je eigen gezondheid.

Deze veelzijdige braadpan / hapjespan is ideaal voor één of tweepersoons huishoudens, met een capaciteit van 2,8 liter. Dankzij de stevig geklonken stalen handgrepen, bedekt met voedselveilige siliconen, garanderen ze een optimale veiligheid met stevige grip. De handgrepen worden niet heet en verkleinen de kans op verbranden aanzienlijk. Het maakt de braadpan / hapjespan, die niet zwaar is, zeer goed hanteerbaar.

Van deze braadpan / hapjespan ga je heel veel plezier hebben Erg praktisch in gebruik. En bijzonder eenvoudig te reinigen. Afspoelen onder de hete kraan zal volstaan, maar de vaatwasser is ook geen probleem.

Om deze braadpan / hapjespan als stoofpan te gebruiken is een deksel nodig. Indien u de pan met bijpassend glazen deksel bestelt, profilteert u van 10% korting op het geheel.

Technische specificaties

Artikelnummer
1912
Artikel EAN nummer
8058697169120