POT ART Gietijzeren braadpannen

POT ART Gietijzeren braadpannen

POT ART Gietijzeren braadpannen

De moderne gietijzeren braadpannen van POT ART kenmerken zich door hun opvallende kleuren en relatief lichte gewicht en kunnen zich meten met de allerbeste gietijzeren braadpannen. De warmte wordt door de gietijzeren materiaalstructuur gelijkmatig in alle richtingen verdeeld. Voorzien van ergonomische handvatten kunnen de pannen makkelijk worden vastgehouden met pannenlappen of andere hulpmaterialen. Kook gezond; de POT ART pannen condenseren tijdens het koken de gevormde waterdamp opnieuw en laat het in de vorm van waterdruppels terugkeren naar het voedsel. Op deze manier blijven gerechten lekkerder en gaan er geen vitamines, mineralen en vezels verloren. Een ander aspect dat POT ART uniek maakt, is het ontwerp. Mooie kleuren en strak design. Elke pan is een kunstwerk! De buitenkant van de gietijzeren braadpannen van POT ART is voorzien van drie lagen email. De grondstof van email is glas, dat qua gezondheid ongeëvenaard is. De emaillen coating voorkomt vorming van corrosie en is antibacterieel. Kook gezond, geef je keuken meer kleur en geniet van een betere smaak van je gerechten. POT ART gietijzeren braadpannen zijn geschikt voor inductie. 

De gietijzeren braadpannen van POT ART worden in Turkije geproduceerd. De nieuwe norm voor gietijzeren braadpannen. Drie varianten, zes kleuren. 

Wat denken onze klanten?

Hier een paar reviews van Google, voor meer reviews kunt u kijken op Google.

 • Viviane Rumen

  27 jan 2024

  Ik ben heel erg tevreden over deze pannen en potten. 1. Heel snelle levering 2. Heel goede prijs/kwaliteit verhouding 3. Super goede klantenservice. We hadden namelijk een klein probleempje met 1 van de potten. Dit heb ik gemeld via mail en kreeg dadelijk antwoord dat het onderzocht ging worden. De dag erna al een voorstel voor een heel bevredigende oplossing. 4. De pannen doen wat beloofd is: kleven niet aan en je moet maar een minimum aan olie of boter gebeuren. In een wip zijn ze zuivergemaakt en ze zien er bovendien ook nog eens goed uit. Ik schrijf niet zo vaak reviews (zeker geen positieve) maar Primecook heeft mij vanaf nu als enthousiaste vaste klant.

 • Mustafa Akyol

  16 okt 2022

  Geweldige pannen makelijk schoonmaken mooi om tezien.handige handvaten.hele mooie kleur,heel goed ingepakt en snel binnen.geen andere pannen meer voor ons.wij blijven bij primacook.

 • Sabrine Petrie

  11 okt 2021

  Super mooie en lichte pannen. Koken erg fijn en de anti aan a klaag is erg prettig. Alleen uitspoelen met heet water en je pan lijkt als schoon. Ook nette service. Een pan bleek na een tijdje niet helemaal volledig rond. Waarschijnlijk bij transport een tikje gehad. Maar wij kwamen er pas later achter en bij melding hebben ze een nieuwe hele ronde pan opgestuurd. Wij hebben een nu een 4-tal pannen, maar we zullen deze set op termijn zeker gaan uitbreiden.

 • Jeroen s-Gravendijk

  06 dec 2022

  Je hebt pannen en duurzame pannen... Ik ben (als hobbykok) afgelopen weken bij deze mooie groene pannen uitgekomen en ze zijn echt top en ben er echt blij mee! Ik kan dan ook Primecook.nl ook van harte aanbevelen!

 • Gea Stomphorst

  21 jul 2021

  Veel lichter dan Tefal pannen. Lekker glad. Vaatwasbestendig. Er goed verpakt voor de verzending: en stoffen zak om iedere pan.