Personaliseerbare koekenpan - Ø 24 cm - PFAS-vrij

1901p

Uniek in Nederland! Uw persoonlijke koekenpan met opdruk; een origineel kado-idee! Voorzie uw personaliseerbare koekenpan van twee regels met uw eigen tekst!

De 24 cm grote personaliseerbare koekenpan met anti-aanbaklaag uit het Smeralda-assortiment is een 100% Made in Italy-product met een ongelooflijke nieuwe functie: Ecoshield, het nieuwe type coating dat de menselijke gezondheid en het milieu beschermt. Volledig PTFE, PFOA en nikkelvrij, de 24 cm lange anti-aanbakpan is geschikt voor alle kookoppervlakken: gas-, inductie-, elektrische en keramische kookplaten en oven. Onze personaliseerbare koekenpannen met anti-aanbaklaag zijn gemaakt van recyclebaar aluminium en gaan veel langer mee dan normaal kookgerei met antiaanbaklaag.

Bestel hier de koekenpan met persoonlijke bedrukking welke veilig en slijtvast op de pan wordt gelaserd. Geef twee regels met de gewenste tekst in.  

Bij bestelling van meer pannen van dit type, voor elk exemplaar de gewenste tekst ingeven (2 stuks is 2 x tekstinvoer).

Personaliseer je aankoop!

Voor slechts 12,00 per artikel

0 / 25
0 / 25

52,40 incl. BTW

100% veilig voor de gezondheid

Personaliseerbare koekenpan voorzien van de innovatieve Ecoshield anti-aanbaklaag met ongeëvenaarde eigenschappen. Een unieke coating die zowel de gezondheid als het milieu beschermt. Volledig PTFE, PFOA en nikkelvrij. De groene, gifvrije pannen van Primecook worden zo milieuvriendelijk als mogelijk geproduceerd. Het materiaal is vrij van chemische bestanddelen en volledig recyclebaar.

Geschikt voor alle warmtebronnen

Geschikt voor inductie, gas, keramisch en elektrisch koken. De personaliseerbare koekenpan kan zelfs in de oven. De stalen bodem van de pannen bevat een zeker percentage aluminium voor de beste warmtegeleiding op inductie.

Slijtvast, ultraglad en duurzaam

Hoge kwaliteit aluminium van hoge legering met RVS. Volledig naadloos. De anti-aanbakcoating blijft hard, ook bij hoge temperaturen en is daardoor zeer slijtvast. De coating krast of bladdert niet, ook niet bij intensief gebruik. Primecook pannen gaan aanzienlijk langer mee dan gewone pannen. Daarnaast zijn de handgrepen ergonomisch gevormd en voorzien van siliconen waardoor deze niet heet worden. Het gebruik van pannenlappen is dus niet nodig.

Bedenk een originele tekst en maak van uw personaliseerbare koekenpan een bijzondere blikvanger. 

Technische specificaties

Artikelnummer
1901p