Personaliseerbare koekenpan - Ø 28 cm - PFAS-vrij

1902p

Uniek in Nederland! Uw eigen personaliseerbare koekenpan, voorzien van twee regels met tekstopdruk naar wens! Leuk om te hebben, maar ook heel leuk om te krijgen. Een origineel en duurzaam cadeau.

De universele personaliseerbare koekenpan met een doorsnede van 28 cm. met pfas-vrije antiaanbaklaag uit het Smeralda-assortiment is een 100% Made in Italy-product met een volstrekt uniek kenmerk: Ecoshield, het nieuwste type coating dat de menselijke gezondheid en het milieu beschermt. Volledig PTFE, PFOA en nikkelvrij, de anti-aanbakpan is geschikt voor alle kookoppervlakken: gas-, inductie-, elektrische en keramische kookplaten, maar kan ook in de oven! Onze pannen met anti-aanbaklaag zijn gemaakt van recyclebaar aluminium en ontwikkeld om veel langer mee te gaan dan ander kookgerei met antiaanbaklaag. Duurzaamheid in optima forma.

Wie gaat u verrassen met een personaliseerbare koekenpan van 28 cm met originele opdruk? Uw geliefde? Of kiest u deze pan als eindejaarsgeschenk voor uw medewerkers? Hoe dan ook: gezond koken is een gebaar van liefde!

Bij bestelling van meer pannen van dit type, voor elk exemplaar de gewenste tekst ingeven (2 stuks is 2 x tekstinvoer).

Type koekenpan

Personaliseer je aankoop!

Voor slechts 12,00 per artikel

0 / 25
0 / 25

62,95 incl. BTW

100% veilig voor de gezondheid

Deze personaliseerbare koekenpan is net als alle Primecook pannen voorzien van de innovatieve Ecoshield anti-aanbaklaag die volledig PTFE, PFOA en nikkelvrij is. Dus geen PFAS. Tijdens het bakken heb je nagenoeg geen boter of olie meer nodig. De antikleeflaag is zo glad dat aanbakken tot het verleden behoort. Ideaal voor een gezonde levenstijl. De personaliseerbare koekenpan heeft een sterke bodem die niet vervormt en ervoor zorgt dat de warmte gelijkmatig over de hele bodem wordt verspreid. Hierdoor heb je altijd een mooi egaal bakresultaat. De comfortabele handgreep die niet heet wordt ligt heel prettig in de hand en zorgt daarmee voor optimaal kookplezier. 

Geschikt voor alle warmtebronnen

De personaliseerbare koekenpan is geschikt voor inductie, keramisch en elektrisch koken, voor gas en in de oven. Door de sterke anti-aanbaklaag, en fraaie groene coating aan de buitenzijde, is het schoonmaken van de pan meer dan eenvoudig. Je kunt de koekenpan tot 230°C in de oven gebruiken en hij draagt bij aan energiezuinig bakken op alle warmtebronnen.

Primecook pannen schoonmaken

Advies voor een goede reiniging: laat de pan na gebruik goed afkoelen en was de pan bij voorkeur met de hand af met warm water en een zacht afwasmiddel. De pan spoelt snel schoon aangezien zich niets aan de bodem hecht. Ecoshield is gladder dan teflon! Droog de pannen met een doek of met keukenpapier. Bij voorkeur niet in de vaatwasser, omdat het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen de antiaanbaklaag op den duur kan aantasten. Bij juist gebruik heeft u, of de gelukkige ontvanger, jarenlang plezier van deze personaliseerbare koekenpan.

Slijtvast, ultraglad en duurzaam

De personaliseerbare koekenpan is gemaakt van een hoge kwaliteit aluminium met RVS. Volledig naadloos. Gaat aanzienlijk langer mee dan gewone pannen. Dus niet alleen goed voor een gezond leven, het is ook goed voor je portemonnee en duurzaam! De opdruk wordt met laser opgebracht en maakt de personaliseerbare koekenpan tot een unieke blikvanger.

Technische specificaties

Artikelnummer
1902p