Personaliseerbare koekenpan - Ø 32 cm - PFAS-vrij

1903p

Uniek in Nederland! Uw personaliseerbare koekenpan! Voorzie uw koekenpan van twee regels met uw eigen tekst!

De 32 cm in doorsnede personaliseer-bare koekenpan met antiaanbaklaag uit het Smeralda-assortiment is een 100% Made in Italy-product met een ongelooflijke nieuwe functie: Ecoshield, het nieuwe type coating dat de menselijke gezondheid en het milieu beschermt. Volledig PTFE, PFOA en nikkelvrij, de 32 cm lange antiaanbakpan is geschikt voor alle kookoppervlakken: gas-, inductie-, elektrische en keramische kookplaten en oven. Onze pannen met antiaanbaklaag zijn gemaakt van recyclebaar aluminium en gaan veel langer mee dan normaal kookgerei met antiaanbaklaag.

Bij bestelling van meer pannen van dit type, voor elk exemplaar de gewenste tekst ingeven (2 stuks is 2 x tekstinvoer).

Personaliseer je aankoop!

Voor slechts € 12 per artikel

0 / 25
0 / 25

76,50 incl. BTW

100% veilig voor de gezondheid

Voorzien van de innovatieve Ecoshield anti-aanbaklaag die volledig PTFE, PFOA en nikkelvrij is. Tijdens het bakken heb je geen boter of olie meer nodig. Ideaal voor een gezonde levenstijl. De koekenpan heeft een sterke bodem die niet vervormt en ervoor zorgt dat de warmte gelijkmatig over de hele bodem wordt verspreid. Hierdoor heb je altijd een mooi egaal bakresultaat. De comfortabele handgreep ligt heel prettig in de hand en zorgt daarmee voor optimaal kookplezier. Omdat deze pan een groot formaat heeft, is deze voorzien van een extra handgreep. Zo blijft het gebruik comfortabel en veilig.

Geschikt voor alle warmtebronnen

Geschikt voor inductie, keramisch en elektrisch koken, voor gas en in de oven. Door de sterke anti-aanbaklaag, waarvan ook de buitenzijde is voorzien, is het schoonmaken van de pan meer dan eenvoudig. Je kunt de koekenpan tot 175°C in de oven gebruiken en hij is geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen.

Primecook pannen schoonmaken

Voor een goede reiniging: laat de pannen na gebruik goed afkoelen en was de pannen met de hand af met warm water en een zacht afwasmiddel. Droog de pannen met een zachte doek of met keukenpapier. Bij voorkeur niet in de vaatwasser, omdat het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen de antiaanbaklaag op den duur kan aantasten.

Slijtvast, ultraglad en duurzaam

Hoge kwaliteit aluminium met RVS. Volledig naadloos. Gaat aanzienlijk langer mee dan gewone pannen. Dus niet alleen goed voor een gezond leven, het is ook goed voor je portemonnee en duurzaam! Zorg dat de pan helemaal droog en afgekoeld is voor je deze wegzet. De koekenpannen passen in elkaar, om de anti-aanbak laag in de beste conditie te houden is het verstandig om de vilten pannenhouders tussen de pannen te leggen.