Personaliseerbare koekenpan - Ø 32 cm - PFAS-vrij

1903p

Uniek in Nederland! Uw personaliseerbare koekenpan! Voorzie deze grote koekenpan van twee regels met uw eigen tekst!

De personaliseerbare koekenpan van 32 cm met veilige antiaanbaklaag uit het Smeralda-assortiment is een 100% Made in Italy-product met de unieke Ecoshield antikleeflaag, het nieuwe type coating dat de menselijke gezondheid en het milieu beschermt. Volledig PTFE, PFOA en nikkelvrij. Deze royale antiaanbakpan is geschikt voor alle kookoppervlakken: gas-, inductie-, elektrische en keramische kookplaten en de oven. Onze pannen met antiaanbaklaag zijn gemaakt van recyclebaar aluminium en gaan veel langer mee dan ander kookgerei met antiaanbaklaag.

Een origineel geschenk? Voorzie nu de personaliseerbare koekenpan van een opdruk naar wens. Deze wordt veilig en slijtvast door middel van laser aangebracht. Wie verrast u met deze personaliseerbare koekenpan?

Bij bestelling van meer personaliseerbare pannen van dit type, voor elk exemplaar de gewenste tekst ingeven (2 stuks is 2 x tekstinvoer).

Personaliseer je aankoop!

Voor slechts 12,00 per artikel

0 / 25
0 / 25

79,95 incl. BTW

100% veilig voor de gezondheid

Zoals alle Primecook pannen en ovenschalen is ook deze personaliseerbare koekenpan voorzien van de innovatieve Ecoshield anti-aanbaklaag die extreem glad en volledig PTFE, PFOA en nikkelvrij is. Tijdens het bakken heb je vrijwel geen boter of olie nodig. Ideaal voor een gezonde levenstijl. De koekenpan heeft een sterke bodem die niet vervormt en ervoor zorgt dat de warmte gelijkmatig over de hele bodem wordt verspreid. Hierdoor heb je altijd een mooi egaal bakresultaat. De comfortabele handgreep ligt heel prettig in de hand en zorgt daarmee voor optimaal kookplezier. Omdat deze pan een groot formaat heeft, is deze voorzien van een extra handgreep voor optimale hanteerbaarheid. Zo blijft het gebruik comfortabel en veilig.

Personaliseerbare koekenpan perfect voor inductie

Geschikt voor alle warmtebronnen inductie, keramisch en elektrisch koken, voor gas en in de oven. Door de sterke anti-aanbaklaag, waarvan ook de buitenzijde is voorzien, is het schoonmaken van de pan meer dan eenvoudig. Je kunt de koekenpan tot 175°C in de oven gebruiken en de personaliseerbare koekenpan is geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen. De uitgekiende samenstelling van de bodem van deze personaliseerbare koekenpan, met uitstekende warmtegeleiding, maakt de pan bij uitstek geschikt voor energiezuinig koken op inductie.

Primecook pannen schoonmaken

Voor een goede reiniging: laat de pannen na gebruik goed afkoelen en was de pannen met de hand af met warm water en een zacht afwasmiddel. Droog de pannen met een zachte doek of met keukenpapier. Bij voorkeur niet in de vaatwasser, omdat het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen de antiaanbaklaag op den duur kan aantasten.

Slijtvast, ultraglad en duurzaam

De personaliseerbare koekenpan is gemaakt van hoge kwaliteit aluminium met RVS bodem. Volledig naadloos. Gaat aanzienlijk langer mee dan gewone pannen. Dus niet alleen goed voor een gezond leven, het is ook goed voor je portemonnee en duurzaam! Zorg dat de pan helemaal droog en afgekoeld is voor je deze wegzet. De koekenpannen passen in elkaar, om de anti-aanbak laag in de beste conditie te houden is het verstandig om de vilten pannenscheiders tussen de pannen te leggen. 

Technische specificaties

Artikelnummer
1903p