Primecook - Magnetische pannen-onderzetter

1945

De magnetische pannen-onderzetter met handig ophangoog is gemaakt van siliconen in de typische, trendy Primecook kleurstelling en staat goed op iedere tafel. Het materiaal is zeer hittebestendig en geeft de warmte niet door aan de ondergrond. De ingewerkte neodymium magneten zorgen ervoor dat de onderzetter met de pan meegaat als je deze optilt. Erg handig bij het verplaatsen van de pan.

Goed hechtend aan alle Primecook potten en pannen en beschermend voor de tafel en het aanrecht. Bij het afruimen van de pannen blijven er geen ontsierende onderzetters op  tafel achter. De pan kan veilig op elke plek worden teruggezet, zonder de ondergrond te beschadigen en zonder de onderzetter eerst te moeten verplaatsen. Het materiaal, hoogwaardig siliconenrubber, is zeer goed bestand tegen hoge temperaturen van pannen die direct van het gas komen en ovenschalen die uit de oven komen. Deze magnetische oderzetter beschermt adequaat. Lengte ca. 21 cm, breedte 18 cm.

13,90 incl. BTW

De hittebestendige magnetische pannen-onderzetter hecht aan elke Primecook pan en is daarmee uiterst functioneel. De onderzetter met een bijzondere plus! Een slim product voor de laagste prijs. De zuivere siliconen, niet vermengd met plastics, zijn volledig recyclebaar en dus niet schadelijk voor het milieu.