Primecook - Magnetische pannen-onderzetter

1945

De magnetische pannen-onderzetter met handig ophangoog is gemaakt van siliconen in de typische, trendy bleek-groene Primecook kleurstelling en staat goed op iedere tafel. Het materiaal is zeer hittebestendig en geeft de warmte niet door aan de ondergrond. De ingewerkte neodymium magneten zorgen ervoor dat de onderzetter met de pan meegaat als je deze optilt. De onderzetter hecht zich aan de pan. Erg handig bij het verplaatsen van de pan. Dik en soepel anti-slip rubber.

De magnetische pannen-onderzetter is goed hechtend aan de stalen bodem van alle Primecook potten en pannen en beschermend voor de tafel en het aanrecht. Bij het afruimen van de pannen blijven er geen ontsierende onderzetters op  tafel achter. De pan kan veilig op elke plek worden teruggezet, zonder de ondergrond te beschadigen en zonder de onderzetter eerst te moeten verplaatsen. Het materiaal, hoogwaardig siliconenrubber, is zeer goed bestand tegen hoge temperaturen van pannen die direct van het gas komen en ovenschalen die uit de oven komen. Deze beschermende magnetische pannen-onderzetter beschermt adequaat tegen hitte en krassen. Lengte ca. 21 cm, breedte 18 cm. De groene kleur (mild jade) past mooi bij de pannen van Primecook en zorgt voor een rustig beeld op tafel. Hoeveel magnetische pannen-onderzetters heeft u nodig?

13,90 incl. BTW

De hittebestendige magnetische pannen-onderzetter hecht zich dankzij de geïntegreerde magneet aan elke Primecook pan en is daarmee uiterst functioneel. De pan kan eenvoudig worden verplaatst en de onderzetter gaat mee; wordt als het ware één met de pan. Uw aanrechtblad of tafel is zo altijd beschermd. Een onderzetter dus met een bijzondere plus! Een slim product voor de laagste prijs. De zuivere siliconen, niet vermengd met plastics, zijn volledig recyclebaar en dus niet schadelijk voor het milieu. 

De magnetische pannen-onderzetter vormt een slimme aanvulling op uw groene Primecook pannenset. Super handig in gebruik en voorkomt krassen.

Technische specificaties

Artikelnummer
1945