Primecook - Diepe ronde taartvorm / bakvorm - Ø 30 cm - PFAS-vrij

1954

De diepe ronde ronde taartvorm / bakvorm met antikleeflaag en een  binnendiameter van 30 cm in combinatie met een hoogte van 7 cm is ideaal voor het bakken van taart, cake en quiche in de oven. Dankzij de unieke ECOSHIELD antiaanbaklaag, vrij van Teflon, PFOA, PFAS en nikkel is veilig en gelijkmatig bakken mogelijk, zonder gebruik van bakpapier en met een minium aan vet. Kleeft niet en bakt niet aan. Bestand tegen hoge temperaturen. Ook bij de hoogste temperaturen komen er geen giftige dampen vrij. Na gebruik zeer eenvoudig te reinigen onder de hete kraan.

De ovenschalen van Primecook beschikken over een zeer hoge krasvastheid. Met gebruik van nylon, houten of siliconen keukengerei wordt de coating optimaal beschermd en de levensduur van deze sterke bakvorm eindeloos verlengd.

Gezond en gifvrij bakken met aandacht voor het milieu begint bij de groene, PFAS-vrije pannen en ovenschalen van Primecook.

Type

31,60 incl. BTW

Bak heerlijke taarten zoals bijvoorbeeld appeltaarten of hartige taarten als quiches met deze ronde ovenschaal van 30 cm, voorzien van de geweldige gifvrije anti-aanbaklaag. De taartvorm / bakvorm is uiteraard geschikt voor gebruik in elk type oven.

Gemakkelijk in gebruik! U zult merken dat uw baksels zich na het afkoelen goed uit de vorm laten halen. Het resultaat zult u dan ook met voldoening kunnen presenteren. De gladde Ecoshield coating is vrij van schadelijke stoffen en bevat dus ook geen teflon, PFAS of chemische bestanddelen. Tegelijkertijd is het de gladste en sterkste in zijn soort en daardoor goed bestand tegen krassen, corrosie en chemicaliën. Ook bij hoge temperaturen komen er geen schadelijke stoffen vrij. De levensduur van een Primecook ovenschaal, taartvorm / bakvormen is beduidend langer. Alle producten worden in Europa geproduceerd (Italië) en zijn volledig recyclebaar.

Schoonmaken van de taartvorm / bakvorm is gemakkelijk en zowel de pannen als de ovenschalen zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Na gebruik afwassen met wat afwasmiddel en warm water. Periodiek insmeren met eenbeetje olie bevordert de bijzondere eigenschappen van de antikleeflaag. De taartvorm / bakvorm van Primecook kan in de vaatwasser, maar handmatig afwassen is wel zo snel en gemakkelijk.

Deze ronde taartvorm / bakvorm is ook verkrijgbaar als personaliseerbare taartvorm / bakvorm met een opdruk naar wens.

 

Technische specificaties

Artikelnummer
1954
Artikel EAN nummer
8058697169540