• Diep-ronde-Taartvorm-30-cm-1.jpg
  • Diep-ronde-Taartvorm-30-cm-2.jpg
  • Diep-ronde-Taartvorm-30-cm-3.jpg
  • Diep-ronde-Taartvorm-30-cm-4.jpg

Primecook - Diepe ronde taartvorm / bakvorm - Ø 30 cm - PFAS-vrij

1954

De diepe ronde ronde taartvorm / bakvorm met antikleeflaag en een binnendiameter van 26 cm in combinatie met een hoogte van 6 cm is ideaal voor het bakken van taart, cake en quiche in de oven. Dankzij de unieke ECOSHIELD antiaanbaklaag, vrij van Teflon, PFOA, PFAS en nikkel is veilig en gelijkmatig bakken mogelijk, zonder gebruik van bakpapier. Kleeft niet en bakt niet aan. Bestand tegen hoge temperaturen. Na gebruik zeer eenvoudig te reinigen onde de hete kraan.

De taartvorm / bakvorm beschikt over een zeer hoge krasvastheid. Wij adviseren gebruik te maken van nylon, houten of siliconen keukengerei om de coating te beschermen en de levensduur van deze sterke taartvorm / bakvorm eindeloos te verlengen.

Gezond bakken met aandacht voor het milieu begint bij de groene pannen en ovenschalen van Primecook.

Type

€ 29,90 incl. BTW

Bak heerlijke taarten zoals bijvoorbeeld appeltaarten of hartige taarten als quiches met deze ronde taartvorm / bakvorm van 26 cm, voorzien van de geweldige gifvrije anti-aanbaklaag. Uiteraard geschikt voor gebruik in elk type oven.

Gemakkelijk in gebruik! U zult merken dat uw baksels zich na het afkoelen goed uit de taartvorm / bakvorm laten halen. Het resultaat zult u dan ook met voldoening kunnen presenteren. De gladde Ecoshield coating is vrij van schadelijke stoffen en bevat dus ook geen teflon met PFAS. Tegelijkertijd is het de gladste en sterkste in zijn soort en daardoor goed bestand tegen krassen, corrosie en chemicaliën. Ook bij hoge temperaturen komen er geen schadelijke stoffen vrij. De levensduur van Primecook ovenschalen en taartvorm / bakvormen is beduidend langer. Alle producten worden in Europa geproduceerd (Italië) en zijn volledig recyclebaar.

Schoonmaken is gemakkelijk en zowel de pannen als de ovenschalen en taarvormen zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Na gebruik afwassen met wat afwasmiddel en warm water. Periodiek insmeren met eenbeetje olie bevordert de bijzondere eigenschappen van deze ronde taartvorm / bakvorm. De taartvorm / bakvormen kunnen in de vaatwasser.

 

Specificaties

Diameter
26 cm
Inhoud
2,8 liter
Handgreep
geen
Materiaal
aluminium