By C&P

By C&P

Designed By C&P, één collectie, drie kleuren

De By C&P-collectie is aan ons gezonde PFAS-vrije aanbod toegevoegd. Met deze mooie pannensets kunnen wij voorzien in een voordeliger alternatief en een groter aanbod van kleuren. By C&P biedt een complete collectie keramische pannen. Deze worden niet door Primecook geproduceerd en komen niet uit Italië. Het betreft hoogwaardige pannen die volgens eigen specificaties werden ontwikkeld en voldoen aan de strengste eisen op het gebied van voedselveiligheid.

Een vernieuwde keramische anti-aanbaklaag en een extra dikke bodem zorgen voor een perfecte warmteverdeling. De ergonomische handgrepen die niet heet worden, geven volledige controle tijdens het koken. Pannensets ontworpen door kookliefhebbers en designers hebben geresulteerd in een perfecte harmonie van functionaliteit en schoonheid. De PFAS vrije pannensets van By C&P verrijken de kookervaring!

Go Green, krachtig groen

De prachtige pannen in krachtig groen weerspiegelen jouw passie voor een gezonde en bewuste levensstijl. De donkere houtlook handgreep zorgt voor de finishing touch die de pannen een stijlvolle en tijdloze uitstraling geven. Zeg vaarwel tegen je oude, saaie pannen en beken kleur in de keuken. Het warme groen en de verfijnde details geven jouw keuken, maar ook de eettafel, een frisse en evenwichtige uitstraling die niemand zal ontgaan. Met deze groene pannen introduceert By C&P een meesterwerk: Go Green!

Go Ivory, betoverend wit

Het betoverende effect van ivoorwit straalt culinaire verfijning uit. Ivoorwitte pfas vrije pannen met een ongeëvenaarde stijl en klasse. Voorzien van een prachtig licht houtlook handvat. Een blikvanger in de keuken en een sieraad op tafel. De witte pannen van By C&P vormen een smaakvol statement. Ze gaan op in hun omgeving en vallen toch op. Met recht een uiting van goede smaak. Go Ivory!

Signature, stijlvol zwart

Zwarte pannen met een elegante, bijna retro-achtige uitstraling. Hier geen houtlook grepen, maar van glanzend staal. Het geeft de pannen een bijzonder stijlvolle en geraffineerde uitstraling. Ook de zwarte Signature pannenset is natuurlijke volledig pfas-vrij en erg compleet. De keramische antiaanbaklaag bestaat uit maar liefst drie lagen en staat garant voor een lange levensduur. Deze pannenset met stijl en klasse voelt zich in elke keuken thuis.

Primecook pannen, snijplank en messen getest; review 2023

In deze Primecook review deel veganistisch koken haar ervaring met de pannen, snijplank en messen van Primecook. "Ik had voordien nog niet van dit merk gehoord maar naar aanleiding van mijn artikel over koekenpannen zonder teflon kregen we de vraag om ze eens te testen. Uiteraard zagen wat dat zitten." Voor het volledige artikel: Primecook review

Wat denken onze klanten?

Hier een paar reviews van Google, voor meer reviews kunt u kijken op Google.

 • Viviane Rumen

  27 jan 2024

  Ik ben heel erg tevreden over deze pannen en potten. 1. Heel snelle levering 2. Heel goede prijs/kwaliteit verhouding 3. Super goede klantenservice. We hadden namelijk een klein probleempje met 1 van de potten. Dit heb ik gemeld via mail en kreeg dadelijk antwoord dat het onderzocht ging worden. De dag erna al een voorstel voor een heel bevredigende oplossing. 4. De pannen doen wat beloofd is: kleven niet aan en je moet maar een minimum aan olie of boter gebeuren. In een wip zijn ze zuivergemaakt en ze zien er bovendien ook nog eens goed uit. Ik schrijf niet zo vaak reviews (zeker geen positieve) maar Primecook heeft mij vanaf nu als enthousiaste vaste klant.

 • Mustafa Akyol

  16 okt 2022

  Geweldige pannen makelijk schoonmaken mooi om tezien.handige handvaten.hele mooie kleur,heel goed ingepakt en snel binnen.geen andere pannen meer voor ons.wij blijven bij primacook.

 • Sabrine Petrie

  11 okt 2021

  Super mooie en lichte pannen. Koken erg fijn en de anti aan a klaag is erg prettig. Alleen uitspoelen met heet water en je pan lijkt als schoon. Ook nette service. Een pan bleek na een tijdje niet helemaal volledig rond. Waarschijnlijk bij transport een tikje gehad. Maar wij kwamen er pas later achter en bij melding hebben ze een nieuwe hele ronde pan opgestuurd. Wij hebben een nu een 4-tal pannen, maar we zullen deze set op termijn zeker gaan uitbreiden.

 • Jeroen s-Gravendijk

  06 dec 2022

  Je hebt pannen en duurzame pannen... Ik ben (als hobbykok) afgelopen weken bij deze mooie groene pannen uitgekomen en ze zijn echt top en ben er echt blij mee! Ik kan dan ook Primecook.nl ook van harte aanbevelen!

 • Gea Stomphorst

  21 jul 2021

  Veel lichter dan Tefal pannen. Lekker glad. Vaatwasbestendig. Er goed verpakt voor de verzending: en stoffen zak om iedere pan.