By C&P

By C&P

Designed By C&P, één collectie, twee kleuren

De By C&P-collectie is aan ons gezonde PFAS-vrije aanbod toegevoegd. Hiermee kunnen wij voorzien in een voordeliger alternatief en een groter aanbod van kleuren. By C&P biedt een complete collectie keramische pannen. Deze worden niet door Primecook geproduceerd en komen niet uit Italië. Het betreft hoogwaardige pannen die volgens eigen specificaties werden ontwikkeld en voldoen aan de strengste eisen op het gebied van voedselveiligheid.

Een vernieuwde keramische anti-aanbaklaag en een extra dikke bodem zorgen voor een perfecte warmteverdeling. De ergonomische houtlook handgrepen die niet heet worden, geven volledige controle tijdens het koken. Input van kookliefhebbers gecombineerd met de visie van designers zorgen voor een perfecte harmonie van functionaliteit en schoonheid. By C&P verrijkt de kookervaring op alle fronten..

Go Green, krachtig groen

Go Green, krachtig groen

De prachtige pannen in krachtig groen vormen een statement op zich. Zeg vaarwel tegen je oude, saaie pannen en beken kleur in de keuken. Het warme groen en de verfijnde details geven jouw keuken, maar ook de eettafel, een frisse en evenwichtige uitstraling die niemand zal ontgaan. Met deze groene pannen introduceert By C&P een meesterwerk: Go Green!

Het groen weerspiegelt jouw passie voor een gezonde en bewuste levensstijl. De donkere houtlook handgreep zorgt voor een finishing touch die de pannen een stijlvolle en tijdloze uitstraling geven.

Go Ivory, betoverend wit

Het betoverende effect van ivoorwit straalt culinaire verfijning uit. Pannen met een ongeëvenaarde stijl en klasse. Een blikvanger in de keuken en een sieraad op tafel. De witte pannen van By C&P vormen een smaakvol statement. Ze gaan op in hun omgeving en vallen toch op. Met recht een uiting van goede smaak. Go Ivory!

Ivoorwitte pannen met een prachtig licht houtlook handvat, een harmonieuze samensmelting van elegantie en warmte. Reken maar op bewonderende blikken van jouw gasten.

Primecook pannen, snijplank en messen getest; review 2023

In deze Primecook review deel veganistisch koken haar ervaring met de pannen, snijplank en messen van Primecook. "Ik had voordien nog niet van dit merk gehoord maar naar aanleiding van mijn artikel over koekenpannen zonder teflon kregen we de vraag om ze eens te testen. Uiteraard zagen wat dat zitten." Voor het volledige artikel: Primecook review

Wat denken onze klanten?

Hier een paar reviews van Google, voor meer reviews kunt u kijken op Google.

 • Mustafa Akyol

  16 okt 2022

  Geweldige pannen makelijk schoonmaken mooi om tezien.handige handvaten.hele mooie kleur,heel goed ingepakt en snel binnen.geen andere pannen meer voor ons.wij blijven bij primacook.

 • Sabrine Petrie

  11 okt 2021

  Super mooie en lichte pannen. Koken erg fijn en de anti aan a klaag is erg prettig. Alleen uitspoelen met heet water en je pan lijkt als schoon. Ook nette service. Een pan bleek na een tijdje niet helemaal volledig rond. Waarschijnlijk bij transport een tikje gehad. Maar wij kwamen er pas later achter en bij melding hebben ze een nieuwe hele rond...

 • Gea Stomphorst

  21 jul 2021

  Veel lichter dan Tefal pannen. Lekker glad. Vaatwasbestendig. Er goed verpakt voor de verzending: en stoffen zak om iedere pan.

 • stefan

  21 jul 2021

  Super fijne ervaring met gekochte Primecook steelpan. Degelijk uitgevoerd en in een hand om draai schoon. Levering perfect volgens afspraak

 • Miranda Koning

  02 aug 2021

  Prachtige pannenset gekocht, goede service en supersnelle levering.