Primecook - Koekenpan met deksel - Ø 20 cm - PFAS-vrij

1900D

Voordeelset bestaande uit een koekenpan met deksel én 10% korting! De koekenpan is met een diameter van 20 cm compact. De koekenpan is geschikt voor alle kookoppervlakken: gas-, inductie-, elektrische en keramische kookplaten en kan zelfs in de oven. De deksel sluit naadloos aan op de koekenpan, voorkomt spatten, met behoud van zicht op het voedsel.

De anti-aanbaklaag is uniek en heeft bijzondere eigenschappen. Ecoshield is een nieuw type coating dat de menselijke gezondheid en het milieu beschermt. Volledig PTFE, PFOA en nikkelvrij. Bovendien milieuvriendelijk geproduceerd. Onze pannen met anti-aanbaklaag zijn gemaakt van recyclebaar aluminium en gaan veel langer mee dan ander kookgerei met anti-aanbaklaag.

Voordeelset!

63,55 incl. BTW 57,90 incl. BTW

De koekenpan die goed is voor mens en milieu

Deze koekenpan van 20 cm is voorzien van de innovatieve Ecoshield anti-aanbaklaag met ongeëvenaarde eigenschappen. Een unieke coating die zowel de gezondheid als het milieu beschermt. Volledig PTFE, PFOA en nikkelvrij. Daarnaast zorgt de anti-aanbaklaag ervoor dat je minder boter of olie hoeft te gebruiken bij het bakken. De gladde coating maakt bakken zonder vet zelfs mogelijk. Primecook pannen passen dan ook perfect bij een gezonde levensstijl.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De pannen van Primecook zijn geschikt voor inductie, keramisch en elektrisch koken, voor gas en in de oven. 

Slijtvast, ultraglad en duurzaam

Hoge kwaliteit aluminium met RVS en volledig naadloos. Perfec voor gelijkmatige warmtegeleiding. Deze koekenpan gaat aanzienlijk langer mee dan gewone pannen. De pannen kunnen in de vaatwasser, maar gaan langer mee wanneer je ze met de hand afwast en droog opbergt. Maak daarbij gebruik van pannenscheiders wanneer je de pannen wilt stapelen.

De bijpassende deksel is van glas met een aluminium ring voor de perfecte aansluiting op de pan. De siliconen knop die niet heet wordt is tevens een handige lepelhouder. Zo blijft je aanrecht mooi schoon. De deksel kan in de vaatwasser worden gereinigd.

De collectie verder aanvullen? Kijk dan eens bij de pannensets. Daar scoor je nog meer voordeel!

 

Technische specificaties

Artikelnummer
1900D
Artikel EAN nummer
7428473197462