• Ovenschaal-35-x-27-x-3-1.jpg
  • Ovenschaal-35-x-27-x-3-2.jpg
  • Ovenschaal-35-x-27-x-3-3.jpg
  • Ovenschaal-35-x-27-x-3-4.jpg

Primecook - Ovenschaal rechthoek - 35 x 27 cm - 3cm hoog - PFAS-vrij

1917

Nieuw in de Smeralda-lijn: deze lage rechthoekige ovenschaal met de afmeting 35x27x3 cm. Voorzien van de befaamde Primecook anti-aanbaklaag die zijn gelijke niet kent. De bakvorm is gemaakt zuiver en recyclebaar aluminium, volledig geproduceerd in Italië.

Geschikt voor elk type oven. Ideaal voor het bakken van pizza, focaccia, groenten, aardappeltjes, maar ook een krokante crostata. De lage ovenschaal is gecoat met de nieuwe ECOSHIELD-coating, vrij van Teflon, PFOA en NIKKEL. Deze coating garandeert uitstekende resultaten met een minimum aan olie of vet. De dikwandige ovenschaal zorgt voor een gelijkmatige verhitting, in combinatie met uitstekende anti-aanbak prestaties en extreem reinigingsgemak.

Primecook staat voor grootse prestaties in combinatie met aandacht voor gezondheid en milieu.

 

Type Ovenschaal rechthoek - 35 x 27 cm (3cm hoog)

€ 36,90 incl. BTW

Deze veelzijdige Primecook bakplaat c.q. braadslede is perfect voor het bakken van heerlijke koekjes, brownies en andere patisserie, maar natuurlijk ook voor zaken als hartige taart, groente, tortilla etc.

Bijzonder geschikt voor intensief gebruik, voorzien van een innovatieve anti-aanbaklaag.  Dankzij de zuiverheid en hoge legering van het voedselveilige aluminium, geeft deze bakplaat optimale warmtegeleiding.

De lage rand maakt deze bakplaat zeer geschikt voor het roosteren van groenten in de oven. 

Specificaties

Afmetingen
35 x 27 x 3 cm
Inhoud
2,7 liter
Handgreep
Geïntegreerd
Materiaal
Hoogwaardig aluminium