Primecook - Ovenschaal laag / bakplaat - 35 x 27 cm - 3 cm hoog - PFAS-vrij

1917

Nieuw in de Smeralda-lijn: deze lage rechthoekige ovenschaal met de afmeting 35 x 27 x 3 cm. Voorzien van de befaamde Ecoshield antiaanbaklaag die zijn gelijke niet kent. De ovenschaal c.q. bakplaat is gemaakt zuiver en recyclebaar aluminium, volledig geproduceerd in Italië.

Geschikt voor elk type oven. Ideaal voor het bakken van koekjes, croissants, broodjes, focaccia, groenten, aardappeltjes, maar ook een krokante crostata. De lage ovenschaal is gecoat met de nieuwe ECOSHIELD-coating, vrij van Teflon, PFOA en NIKKEL. Deze krasvaste coating garandeert uitstekende resultaten met een minimum aan olie of vet. De gladste antikleeflaag die er is. Plakt beslit niet! Gezond en veilig bakken doet u op deze Primecook bakplaat zonder PFAS. De dikwandige ovenschaal zorgt voor een gelijkmatige verhitting, in combinatie met uitstekende anti-aanbak prestaties en extreem reinigingsgemak.

Primecook staat voor grootse prestaties in combinatie met aandacht voor gezondheid en milieu.

Naast deze lage ovenschaal / braadslede ook twee hoge ovenschalen voor allround bakplezier? Kies dan de 4-delige ovenschalen set Forno.

 

Type Ovenschaal rechthoek - 35 x 27 cm (3 cm hoog)

39,90 incl. BTW

Deze veelzijdige Primecook bakplaat c.q. ovenschaal of braadslede is perfect voor het bakken van heerlijke koekjes, brownies en andere patisserie, maar natuurlijk ook voor zaken als hartige taart, groente, tortilla etc.

Bijzonder geschikt voor intensief gebruik, voorzien van een innovatieve anti-aanbaklaag.  Dankzij de zuiverheid en hoge legering van het voedselveilige aluminium, geeft deze bakplaat optimale warmtegeleiding. Na gebruik eenvoudig afspoelen onder de hete kraan. Maar in de vaatwasser mag ook. 

De lage rand maakt deze bakplaat / ovenschaal ook zeer geschikt voor het roosteren of grillen van groenten in de oven. De ovenschalen maken vetvrij bakken mogelijk. Het voedsel plakt niet aan de gladde en krasvaste bodem.

Al onze ovenschalen en bakvormen zijn duurzaam geproduceerd in Italie en 100% gifvrij. Dat geeft u de zekerheid van bakken en braden zonder schadelijke dampen en optimale voedselveiligheid. 

Het gezonde en meest duurzame alternatief voor teflon en keramische coatings!

Technische specificaties

Artikelnummer
1917
Artikel EAN nummer
8058697169175