Primecook - Pannenset Giovanna, kookpan van Ø 24 en koekenpan Ø 28 cm met deksels

SET-Giovanna

De Giovanna voordeel pannenset (met maar liefst 11% voordeel!) bestaat uit twee populaire pannen met antiaanbaklaag, resp. de kookpan van 24 en de koekenpan van 28 cm in diameter met bijbehorende deksels. Primecook pannen behoren tot de beste pannen voor inductie en zijn bijzonder energiezuinig. Uiteraard zijn de pannen voorzien van de ECOSHIELD coating zonder PTFE, PFOA en NIKKEL. Deze speciale coating maakt het mogelijk om de smaak van voedsel te verbeteren en het gebruik van oliën of vetten tijdens het koken te verminderen - 100% NIET-GIFTIG, zeer goed bestand tegen krassen, waardoor uitstekende prestaties worden gegarandeerd, zelfs bij hoge temperaturen. De harde coating wordt niet zacht onder invloed van hoge temperatruren, behoudt zijn slijtvastheid en geeft geen giftige dampen af. Deze koekenpannenset met gifvrije en duurzame pannen vormen het beste alternatief voor teflon antiaanbakpannen.

Bespaar 10%!

172,65 incl. BTW 155,40 incl. BTW

De pannen uit deze pannenset zijn compatibel met alle kookoppervlakken: inductie, gas, elektrisch, glaskeramiek en voor in de oven (tot 230 ° C).

Ze zijn eenvoudig en snel schoon te maken, zijn gemaakt van 100% recyclebaar aluminium en hebben een ergonomische, geklonken roestvrijstalen handgreep die een stabiele grip garandeert en het risico op brandwonden voorkomt.

De twee deksels van de koekenpannenset zijn voorzien van een ergonomische praktische knop én lepelhouder die keukengereedschap vasthoudt tijdens het koken, zodat je werkoppervlakken schoon blijven. Ze passen perfect bij alle pannen van de Smeralda-lijn.

De producten zijn volledig in Italië ontworpen en vervaardigd.

Technische specificaties

Artikelnummer
SET-Giovanna
Artikel EAN nummer
7428470837750