Primecook - Diepe ronde taartvorm / bakvorm - Ø 26 cm - PFAS-vrij

1913

De diepe ronde ronde taartvorm / bakvorm met de meest effectieve antikleeflaag. Een binnendiameter van 26 cm in combinatie met een hoogte van 6 cm is is deze taartvorm / bakvorm van hoogwaardig aluminium ideaal voor het bakken van taart, cake en quiche in de oven. Dankzij de unieke ECOSHIELD antiaanbaklaag, vrij van Teflon, PFOA, PFAS en nikkel is veilig en gelijkmatig bakken mogelijk, zonder gebruik van bakpapier. Kleeft niet en bakt niet aan. Ook niet bij bakken zonder vet. Bestand tegen hoge temperaturen. Er komen gegarandeerd geen schadelijke dampen vrij bij verhitting. Na gebruik zeer eenvoudig te reinigen onde de hete kraan. De taartvorm / bakvorm is vaatwasserbestendig.

De taartvorm / bakvorm beschikt over een zeer hoge krasvastheid. Wij adviseren gebruik te maken van nylon, houten of siliconen keukengerei om de coating te beschermen en de levensduur van deze sterke bakvorm eindeloos te verlengen.

Gezond bakken met aandacht voor het milieu begint bij de groene, PFAS-vrije pannen en ovenschalen van Primecook. Duurzaam geproduceerd in Europa en volledig recyclebaar. Gezond bakken is een gebaar van liefde.

Type

29,90 incl. BTW

Bak heerlijke taarten zoals bijvoorbeeld appeltaarten of hartige taarten als quiches met deze ronde taartvorm / bakvorm van 26 cm, voorzien van de geweldige gifvrije anti-aanbaklaag. Uiteraard geschikt voor gebruik in elk type oven.

Gemakkelijk in gebruik! U zult merken dat uw baksels zich na het afkoelen goed uit de taartvorm / bakvorm laten halen. Het resultaat zult u dan ook met voldoening kunnen presenteren. De gladde Ecoshield coating is vrij van schadelijke stoffen en bevat dus ook geen teflon met PFAS. Tegelijkertijd is het de gladste en sterkste in zijn soort en daardoor goed bestand tegen krassen, corrosie en chemicaliën. Ook bij hoge temperaturen komen er geen schadelijke stoffen vrij. De levensduur van Primecook ovenschalen en bakvormen is beduidend langer. Alle producten worden in Europa geproduceerd (Italië) en zijn volledig recyclebaar.

Schoonmaken is gemakkelijk en zowel de pannen als de ovenschalen zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Na gebruik afwassen met wat afwasmiddel en warm water. Periodiek insmeren met eenbeetje olie bevordert de bijzondere eigenschappen van deze ronde bakvorm. De taartvorm / bakvorm kan in de vaatwasser, net zoals de ovenschalen. Afwassen met de hand is altijd beter om de producten in topconditie te houden. 

 

Technische specificaties

Artikelnummer
1913
Artikel EAN nummer
8058697169137