• primecook-taartvorm-22cm-1.jpg
  • primecook-taartvorm-22cm-2.jpg
  • primecook-taartvorm-22cm-3.jpg
  • Diep-ronde-Taartvorm-22-cm-4.jpg

Primecook - Diepe ronde taartvorm / bakvorm - Ø 22 cm - PFAS-vrij

1918

De diepe ronde taartvorm / bakvorm met antikleeflaag en een binnendiameter van 22 cm. in combinatie met een hoogte van 5 cm is ideaal voor het bakken van taart, cake en quiche in de oven. Dankzij de ECOSHIELD antiaanbaklaag, vrij van Teflon, PFOA, PFAS en nikkel, is veilig en gelijkmatig bakken zonder gebruik van bakpapier mogelijk. Kleeft niet en bakt niet aan. Bestand tegen hoge temperaturen. Na gebruik zeer eenvoudig te reinigen onder de hete kraan. 

De taartvorm / bakvorm beschikt over een zeer hoge krasvastheid. Wij adviseren gebruik te maken van nylon of houten keukengerei om de coating te beschermen en de levensduur van deze sterke taartvorm / bakvorm eindeloos te verlengen.

Gezond bakken met aandacht voor het milieu begint bij de groene pannen, ovenschalen en taartvorm / bakvormen van Primecook.

Type

€ 24,90 incl. BTW

In een handomdraai een mooie cake of quiche uit de oven toveren in een prachtige aluminium taartvorm / bakvorm voorzien van de geweldige Primecook anti-aanbaklaag waar het deeg absoluut niet aan kleeft. De buitendiameter van deze ronde taartvorm / bakvorm is 23 cm.

De taartvorm / bakvorm c.q. ovenschaal is milieuvriendelijk geproduceerd en het aluminium is volledig recyclebaar. De gladde Ecoshield coating zorgt ervoor dat de baksels moeiteloos uit de taartvorm / bakvorm komen. Deze ongeëvenaarde anti-aanbaklaag is vrij van alle schadelijk stoffen zoals PFTE, PFOA, GenX, nikkel, lood of cadmium. Tegelijkertijd is het de gladste en sterkste in zijn soort en daardoor goed bestand tegen krassen, corrosie en chemicaliën. Omdat niets zich aan de coating hecht is de taartvorm / bakvorm snel en gemakkelijk schoon te maken. Beter, gezonder en veiliger dan teflon.

Laat u inspireren... In onze ovenschalen, braadsledes en taartvorm / bakvormen bakt u veilig. Ook bij hogere temperaturen komen er geen schadelijke stoffen vrij. Primecook producten worden geheel in Europa (Italië) geproduceerd. En wel op zodanige wijze dat de belasting van het milieu tot een minimum beperkt blijft.