Primecook - Pizzavorm - Ø 26 cm - PFAS-vrij

1919

Maak je eigen heerlijke homemade pizza in deze anti-aanbak pizzavorm met een diameter van 26 cm. Deze ovenschaal vormt een praktische en verantwoorde aanvulling op uw kookgerei. Het is immers niet alleen een pizzavorm. De ronde ovenschaal / pizzavorm is ook bij uitstek geschikt voor andere ovengerechten, zoals een heerlijke Italiaanse crostata, een Franse quiche Lorraine of een Limburgse vlaai.

De gifvrije en veilige anti-aanbaklaag maakt bakken op hoge temperaturen mogelijk, zonder enig risico op het vrijkomen van schadelijke dampen. Deze ovenschaal bevat geen teflon en is 100% voedselveilig. Het deeg van de pizza of crostata kleeft niet aan de bodem en de coating is krasbestendig. het verdient wel aanbeveling om nylon, houten of siliconen spatels te gebruiken. 

De ovenvorm wordt, zoals alle Primecook producten in de Smeralda-lijn, met antiaanbaklaag volledig in Italië gemaakt op een natuurvriendelijke wijze en van zuiver, recyclebaar aluminium. Gecoat met de nieuwe ECOSHIELD-coating, vrij van PTFE, PFOA en NIKKEL en slijtvast, is dit met recht het beste alternatief voor teflon. Deze pizzavorm maakt vetarm bakken mogelijk. Gezond bakken begint met Primecook! 

Of het nou gaat om pizza, quiche, taart of vlaai, de goede warmtgeleiding zorgt voor een knapperige buitenkant en een zachte binnenkant.

28,50 incl. BTW

Leef je uit op de smakelijkste recepten en bak de lekkerste creaties in deze Primecook oven pizzavorm, voorzien van de beste anti-aanbaklaag die er is. Veilig en gifvrij. Geschikt voor elk type oven. Gemakkelijk in gebruik. Na afloop is het baksel goed uit de vorm te halen. De pizza, quiche of crostata behoudt zijn mooie vorm. Presenteer het resultaat met de grootste voldoening.

Snel en gemakkelijk schoon te maken danzij de Ecoshield coating en nagenoeg onderhoudsvrij. Was de bakvorm na gebruik af met een beetje afwasmiddel en warm water. Smeer de bodem periodiek in met een klein beetje olie. Desgewenst kan de pizzavorm in de vaatwasser worden gereinigd.

Technische specificaties

Artikelnummer
1919
Artikel EAN nummer
8058697169199