Personaliseerbare steelpan / sauspan - Ø 16 cm - PFAS-vrij

1953p

Eindelijk een steelpan waarvan de steel niet los gaat zitten. De steelpan met een royale binnendiamter van 16 cm. is voorzien van een veilige en krasvaste antiaanbaklaag. Bestand tegen zeer hoge temperaturen en volledig vrij van schadelijke stoffen. Bevat geen PFAS en vormt een gezond alternatief voor pannen met teflon. De steelpan heeft een ergonomisch en veilig handvat dat niet heet wordt.

De pan laat zich gemakkelijk schoonmaken omdat niets zich hecht aan de ultragladde bodem, voorzien van de sterke Ecoshield coating. De Primecook steelpan is ideaal voor bijvoorbeeld het koken van groenten, een ei, het bereiden van sauzen of het opwarmen van melk. Ook is de steelpan zeer geschikt voor het maken of opwaren van kleine (kant en klare) gerechten. Ontworpen om er een leven lang plezier van te beleven. Dikke aluminium wanden, duurzaam geproduceerd en volledig recyclebaar. Uw gezonde keuze.

Bij bestelling van meer pannen van dit type, voor elk exemplaar de gewenste tekst ingeven (2 stuks is 2 x tekstinvoer).

Personaliseer je aankoop!

Voor slechts 8,00 per artikel

0 / 25
0 / 25

47,50 incl. BTW

De PrimeCook steelpan is ideaal voor het bereiden van sauzen en jus. Maar natuurlijk ook voor dat lekkere hard of zacht gekookte eitje op zondagochtend of het opwarmen van allerlei soorten gerechten. Een steelpan is essentieel in elke pannenset. Voorzien van een gebruiksvriendelijke ergonomische handgreep waardoor de pan makkelijk en veilig op te tillen is. De wanden en de bodem van de pan zijn extra dik voor een gelijkmatige verdeling van de warmte en goede kookresultaten.

Gemaakt van aluminium met bijzonder hoge legering dat zorgt voor een gelijkmatige en energie-efficiënte verspreiding van de warmte. De warmte kan makkelijk worden geregeld zodat het voedsel niet aanbrandt of aankoekt. Met slijtvaste EcoShield antiaanbaklaag; je hebt bij het koken weinig/geen vet nodig en de pan is makkelijk schoon te maken. Deze bijzondere anti-aanbaklaag is vrij van gevaarlijke materialen en daarom goed voor mens en milieu. Gegarandeerd PFAS-vrij.

Deze lichtgewicht krachtpatser is ook makkelijk te hanteren als hij gevuld is.

  • Geschikt voor gaskookplaat;
  • Geschikt voor inductiekookplaat;
  • Geschikt voor keramische kookplaat;
  • Geschikt voor gebruik op een elektrische kookplaat;
  • Ook geschikt voor in de oven.

Ook verkrijgbaar als voordeelset met glazen deksel.

Technische specificaties

Artikelnummer
1953p
Artikel EAN nummer
8058697169533