Primecook - Steelpan / Sauspan - Ø 16 cm - PFAS-vrij

1953

Eindelijk een steelpan waarvan de steel niet los gaat zitten. De compacte steelpan / sauspan met een binnendiamter van 16 cm. is voorzien van een veilige en krasvaste antiaanbaklaag. Primecook pannen vormen de nieuwe generatie gezonde en milieuvriendelijke pannen. Voor alle warmtebronnen. Bestand tegen zeer hoge temperaturen en volledig vrij van schadelijke stoffen. Bevat geen PFAS en vormt een gezond alternatief voor pannen met teflon.

De steelpan / sauspan heeft een ergonomisch en veilig handvat dat niet heet wordt. De pan laat zich gemakkelijk schoonmaken dankzij de ultragladde bodem, voorzien van de sterke Ecoshield coating. Deze steelpan / sauspan is zeer geschikt voor het maken of opwaren van kleine gerechten, het maken van een saus of als eierpannetje voor het energiezuinig koken van eieren. Ontworpen om er een leven lang plezier van te beleven. Dikke aluminium wanden met optimale warmtegeleiding. Energiebesparend, duurzaam geproduceerd in Italië en volledig recyclebaar. Uw gezonde keuze. Inhoud: 1,2 liter

Type

47,50 incl. BTW

De kleine Primecook steelpan / sauspan met een diameter van 16 cm voorzien van een veilige en krasvaste antiaanbaklaag is ideaal voor het energiezuinig bereiden van sauzen en jus. Maar natuurlijk ook voor dat lekkere hard of zacht gekookte eitje op zondagochtend of het opwarmen van allerlei soorten gerechten. Een steelpan / sauspan is essentieel in elke pannenset. Voorzien van een gebruiksvriendelijke ergonomische handgreep waardoor de pan makkelijk en veilig op te tillen is. De wanden en de bodem van deze compacte steelpan / sauspan zijn extra dik voor een gelijkmatige verdeling van de warmte en goede kookresultaten. 

Gemaakt van aluminium met bijzonder hoge legering dat zorgt voor een gelijkmatige en energie-efficiënte verspreiding van de warmte. De warmte kan makkelijk worden geregeld zodat het voedsel snel op temperatuur is en niet aanbrandt of aankoekt. Mede dankzij de slijtvaste EcoShield antiaanbaklaag. Zoals alle Primecook pannen is ook de steelpan / sauspan  geschikt voor koken met weinig of geen vet. De pan is makkelijk schoon te maken. De bijzondere anti-aanbaklaag is vrij van gevaarlijke materialen en daarom goed voor mens en milieu. Gegarandeerd PFAS-vrij.

Deze lichtgewicht krachtpatser is ook makkelijk te hanteren als hij gevuld is. Er zijn veel redenen om voor deze Primecook steelpan / saupan te kiezen:

  • Geschikt voor gas-, inductie kookplaat en de oven
  • Volledig vrij van PFAS, PFOA, PFOA, GenX etc...
  • Vrij van nikkel en andere zware metalen
  • Duurzaam geproduceerd en geheel recyclebaar
  • Ligt goed in de hand dankzij veilige en ergonomische greep
  • Energiezuinig door kleine volume en goede warmtegeleiding
  • Sausen bakken niet aan. Na gebruik afspoelen en klaar.

Deze compacte steelpan / sauspan met een diameter van 16 cm is ook verkrijgbaar als voordeelset met glazen deksel.

Technische specificaties

Artikelnummer
1953
Artikel EAN nummer
8058697169533