Primecook - Pannenset Angela, 2 koekenpannen van Ø 20cm en Ø 28cm met deksel

SET-Angela

De Primecook pannenset 'Angela' omvat twee koekenpannen met antiaanbaklaag van 20 en 28 cm met bijbehorende deksels. Uitgevoerd met de nieuwe ECOSHIELD coating. De unieke PFAS-vrije anti-aanbak laag zonder PTFE, PFOA of NIKKEL. Deze speciale coating maakt het mogelijk om de smaak van voedsel te verbeteren, is zeer goed bestand tegen krassen, waardoor uitstekende prestaties worden gegarandeerd, zelfs bij hoge temperaturen. De goede warmtegeleiding van de stalen bodem maakt de pannen uitstekend geschikt voor inductie. Energiebesparend, veilig en gezond bakken doe je met de duurzame pannen van Primecook. Bestel deze startersset inclusief glazen deksels nu met ruim 12% korting.

Cadeau-idee! Bestel deze pannenset als personaliseerbare set met opdruk naar keuze. Een origineel en gewaardeerd eindejaarsgeschenk. Wie verrast u met deze koekenpannenset? 

Bespaar 10%!

148,50 incl. BTW 129,90 incl. BTW

Primecook Pannenset Angela

De pannen in deze pannenset zijn geschikt voor alle warmtebronnen en kookoppervlakken te weten inductie, gas, elektrisch, glaskeramiek en ze kunnen zelfs in de oven (tot 230 graden celsius). Kook je een eenpansgerecht voor jezelf of bak je een eitje? Dan is de kleine koekenpan van 20 centimeter handig. Voor het voorbereiden van een diner met het gezin biedt de pan van 28 centimeter uitkomst. Of gebruik ze allebei en bak tegelijkertijd je vlees, vis of groenten gaar. 

De pannen uit het pannenset zijn eenvoudig en snel schoon te maken, zijn gemaakt van 100% recyclebaar aluminium. Het aluminium van de pan zorgt voor een snelle warmteopname en een gelijkmatige verdeling, zodat je gerechten, vlees of bijvorobeeld aardappeltjes mooi egaal bruin bakt. Door de handige en ergonomische kunststof grepen, die koel blijven tijdens gebruik en verhitting, verplaats je de koekenpannen veilig naar de eettafel.

De twee deksels zijn voorzien van een ventiel en praktische knop die tevens dienst doet als lepelhouder, die keukengereedschap vasthoudt tijdens het koken, zodat je werkoppervlakken schoon blijven. Ze passen perfect bij alle pannen en bij elke pannenset van de Smeralda-lijn. Je kunt ze zowel met de hand afwassen met wat warm water en afwasmiddel, maar alles kan ook in de vaatwasser.

Tot 230 graden celcius zijn is de pfas-vrije antiaanbak pannenset ook in de oven te gebruiken en ze zijn vaatwasserbestendig. Hoewel met de hand afwassen altijd beter is. Dit is vooral belangrijk voor de bijzondere anti-aanbaklaag met EcoShield. Dankzij de anti-aanbaklaag blijven ingrediënten absoluut niet aan de bodem kleven en gebruik je minder olie en boter dan bij vergelijkbare pannen met bijvoorbeeld een keramische anti-aanbaklaag. Gezonder koken met minder vet, dat willen we toch allemaal?!

 

Technische specificaties

Artikelnummer
SET-Angela
Artikel EAN nummer
7428479536302