Primecook - Ovenschaal - braadslede - 31 x 23 cm - 6,5 cm hoog - PFAS-vrij

1915

Ovenschaal 31 x 23 cm en 6,5 cm hoog, rechthoekig met de beroemde Primecook antiaanbaklaag, gemaakt van 100% recyclebaar voedselveilig aluminium. Volledig in Italië geproduceerd en kan in alle type ovens worden gebruikt voor het bereiden van de meest uiteenlopende gerechten. Zelfs zonder olie of vet.

Krasbestendig door de ECOSHIELD-coating. Gegarandeerd gifvrij en dus ook zonder PTFE, PFOA en NIKKEL. Deze braadslede kan het bij zeer hoge temperaturen worden gebruikt, zonder dat de antikleeflaag van structuur verandert en zonder risico op het vrijkomen van giftige dampen. De ultragladde bodem, waarin geen PFAS is verwerkt, kleeft beslist niet. Uw gerechten komen in één geheel uit de ovenschaal. De innovatieve antikleef-coating is zeer krasvast. Na gebruik de ovenschaal onder de hete kraan afspoelen volstaat. De braadslede, voorzien van geintegreerde handgrepen, is vaatwasserbestendig. Zoals alle Primecook producten duurzaam geproduceerd en volledig recyclebaar. Deze ovenschaal is een aanwinst in elke keuken; ook voor de professionele kok.

Meer ovenschalen nodig? Kies dan voor de 4-delige ovenschalen set Forno.

Type Ovenschaal rechthoek - binnenmaten 31 x 23 cm (6 cm hoog)

43,95 incl. BTW

Deze mooie compacte Primecook ovenschaal en tevens braadslede is gemaakt van recyclebaar aluminium van hoge legering. Dikwandig met een uitstekende warmtegeleiding zodat alle gerechten mooi egaal worden gebakken. Groente, vlees, hartige taart, of een dampende lasagna. De sterke 100% veilige EcoShield anti-aanbaklaag (zonder PFAS-PFOA) zorgt ervoor dat het gerecht niet aanbakt en ook het schoonmaken is een fluitje van een cent. De schaal is naadloos, corrosiebestendig en roestvrij. Met deze groene ovenschaal zet je in een handomdraai de lekkerste ovengerechten op tafel!  Maar nog belangrijker: het zijn ook de meest gezonde ovenschotels. Bakken met Primecook is immers veilig voor mens en milieu. Een duurzame en gezonde keuze.

Productvoordelen:
- Compact, ideaal voor kleine gezinnen
- Gemaakt van 100% recyclebaar aluminium
- Uitstekende warmtegeleiding
- Sterke 100% veilige anti-aanbaklaag (vrij van PFAS-PFOA)
- Makkelijk schoonmaken dankzij hoge kwaliteit anti-aanbaklaag
- Naadloos, krasvast en roestvrij

 

Technische specificaties

Artikelnummer
1915
Artikel EAN nummer
8058697169151