Primecook - Wok - Ø 24 cm - PFAS-vrij

1948

Eindelijk een wok die echt niet aanbakt. De unieke anti-aanbaklaag is vrij van PFAS en andere schadelijke bestanddelen. Deze wokpan met een diameter van 24 cm maakt het wokken van de meest uiteenlopende (kleine) gerechten en/of kleine porties tot een waar feest. De dikke koudgeperste pan heeft een optimale warmteverdeling en stabiliteit en is bestand tegen zeer hoge temperaturen. Eigenschappen die nodig zijn voor het echte en gezonde roerbakken. De duurzame en gladde bodem maakt vetarm wokken mogelijk en laat de smaak en structuur van het eten volledig intact. Deze pan is licht van gewicht, maakt het bakken makkelijker en tilt het resultaat naar een hoger niveau.

De robuuste wokpan is gemaakt van 100% recyclebaar aluminium met een dikke bodem en een geklonken handvat dat niet heet wordt. De pan kan net als alle Primecook pannen worden gebruikt op alle hittebronnen (gas, inductie, elektrisch, keramisch) en kan zelfs in de oven.

  • Slijtvast, duurzaam en robuust
  • Ongeëvenaarde eigenschappen
  • Milieuvriendelijk geproduceerd
  • Voedselveilig en ecovriendelijk
  • Energiebesparend en vetarm bakken
  • Efficiente prestaties op alle hittebronnen
  • Kies voor de gezondste wokpan
  • Gewicht nog geen 1000 gram

Deze kleine wok is ook als voordeelset leverbaar met een gazen deksel.

57,60 incl. BTW

Deze nieuwe generatie anti-aanbak wokpan 24 cm. is gemaakt om vele jaren mee te gaan. Het is een groene pan, letterlijk en figuurlijk. Gebruik deze Primecook wok probleemloos op elke warmtebron, of desgewenst in de oven. Deze wok is perfect voor inductie. De stalen bodem zorgt voor een hele goede warmtegeleiding, wat essentieel is voor een goede wokpan. Met deze pan kun je op hoge temperaturen roerbakken en ook nog eens heel energiezuinig. Wil je het bereide gerecht nog even op temperatuur houden dan plaats je deze pan gewoon even in de hete oven. Om de wok lang goed en mooi houden, was je hem met de hand af, eventueel met een beetje afwasmiddel. In de vaatwasser kan natuurlijk ook, maar veel vaatwasmiddelen zijn agressief en zorgen voor snellere veroudering. 

De pan wordt volledig in Italië geproduceerd en dankzij de door Primecook ontwikkelde Ecoshield-antiaanbaklaag (vrij van PTFE, PFOA en nikkel) mag deze wokpan worden beschouwd als één van de beste om in te roerbakken. Dankzij de snelle en gelijkmatige verhitting blijft de natuurlijke smaak van de voedingsmiddelen behouden. De bodem is krasvast en gaat veel langer mee dan die van vergelijkbare pannen.

Wokken of roerbakken is een van oorsprong Aziatische kooktechniek waarbij het eten constant wordt omgeschept of omgeschud op een hoog vuur. Het was een snelle en goedkope manier van voedsel bereiden in een gloeiend hete bolle pan. Op temperaturen van 160 tot 240 graden worden de kleingesneden ingredienten direct dichtgeschroeid en zo blijft de smaak behouden. Het gebruik bij hoge temperaturen stelt extra eisen aan de anti-aanbaklaag. Bij de goedkopere pannen laat deze laag los als het te heet wordt. Kies voor een pan die PFAS-vrij is en bestand tegen hoge temperaturen. Gebruik bij voorkeur een houten of siliconen spatel voor het omscheppen.

Technische specificaties

Artikelnummer
1948
Artikel EAN nummer
8058697169489